NIKADA SE NEĆU UDATI! KOGA ZMIJA UJEDE I GUŠTERA SE PLAŠI: Miljana OVIM odgovorom svima zapušila usta! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

UČI IZ TUĐIH GREŠAKA

NIKADA SE NEĆU UDATI! KOGA ZMIJA UJEDE I GUŠTERA SE PLAŠI: Miljana OVIM odgovorom svima zapušila usta! (VIDEO)

Stars -

Najpopularnija trudnica u Srbiji, Miljana Kulić, gostovala je u emisiji "Zadruga - narod pita". Ona je ovoga puta bila potpuno iskrena i bez dlake na jeziku, kao i tokom višemesečnog boravka u "Zadruzi".

foto: Printscreen Youtube

Kulićeva se osvrnula na svoj emotivni status, pa je otkrila zbog čega smatra da nikada neće stati na ludi kamen.

"Što se mene tiče prioritet mi je da sve prođe kako treba na porođaju. Da vratim liniju, da radim na tebi, da izvadim ovo iz usana. Najveću ljubav ću osetiti kada budem rodila svoje dete. Ljubav se dogodi, to se ne planira. Ne mogu da planiram kada ću da se zaljubim, niti u koga, ljubav je najlepša kada je neočekivana. Jedno sigurno znam - da nikada neću da se udam. Za sada stojim pri tome jer vidim šta se sve događa. Vrlo sam sposobna a mnogo sam bila izigrana, a koga zmija ujede i guštera se plaši. Za ljubav ima vremena, mlada sam, perspektivna, tako da kada se dogodi, dogodilo se", rekla je Miljana.

foto: Printscreen Youtube

Iako se mnogo komentarisalo da je Kulićeva zaljubljena u svog cimera iz Bele kuće, Marka Miljkovića, ona je ovom prilikom to demantovala. Miljana je navela da je sa Markom trenutno samo drugarica, a da se iz toga može izroditi prijateljstvo i ništa više od toga.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJINTIMNIJI TRENUCI KOJE NISTE MOGLI DA VIDITE: Evo šta se dešavalo u Breninoj kući dok su čekali SVADBU VEKA! EMOTIVNO I GRANDIOZNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track