MILJANA KULIĆ O POPULARNOM LJUBAVNOM PARU: Anđelo i Teodora će OPSTATI, ali on ne može da se drži za maminu suknju! A Evo kome predviđa kraj veze! (VIDEO)
Foto: PrintScreen

iskreno

MILJANA KULIĆ O POPULARNOM LJUBAVNOM PARU: Anđelo i Teodora će OPSTATI, ali on ne može da se drži za maminu suknju! A Evo kome predviđa kraj veze! (VIDEO)

Stars -

Miljana Kulić važila je za veoma intrigantnijih učenica tokom 9 meseci koliko je trajala Zadruga, a po završetku rijalitija iznela je svoje mišljenje o Anđelu Rankoviću i Teodori Džehverović, ljubavnom paru koji je odoleo svim iskušenjima.

Trudnica je u emisiji "Zadruga, narod pita" rekla kako smatra da je ljubav između njih dvoje prava, za razliku od Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa za koju misli da je samo strast.

foto: printScreen jutjub

"Anđelo i Teodora mi se zaista dopadaju. Videlo se da je prava ljubav u pitanju, da vole jedno drugo. Pokazali su da mogu da urade sve za voljenu osobu i da se postavi i da je odbrani. Dok Vojke, kada napadaju Saru, Lepi Mića uvredi Saru, Vojke je sedeo kao zaliven, ćutao kao da su zamenili uloge, da je Sara muškarac, a on žena. Tako da mislim da će to biti jedno putovanje kroz rijaliti i strast koja će trajati nekoliko meseci posle rijalitija", rekla je Miljana.

foto: printscreen Jutjub

Kulićeva smatra da ono što imaju Teodora Džehverović i Anđelo Ranković prava ljubav, a da je ljubav Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa samo strast.

"Ja verujem u rijaliti ljubavi i nadam se da će uspeti Teodora i Anđelo. Nadam se da će se on uzdići iz sitaucije. Naravno, majka se poštuje, voli, majčine savete treba sa saslušaš, ali da odlučiš sam. Ukoliko ne bude bio mamin sin, šta mu mama kaže to i da radi. Mama treba da poštuje njega i njegova osećanja naravno, a ne da mu zabrani da bude sa osobom koju voli, da uskrati njihovu lepu i pravu ljubav. Mislim da roditelji ne treba da uskrate nijednu ljubav i da Anđelo treba da posluša svoje srce, majčinske savete. Ne može on da se drži za maminu suknju, nego mora da kreira sam svoj život sa osobom koju voli ", rekla je Miljana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track