Najnovije vesti

NADA MOŽE DA OSTANE BEZ VILE NA MORU: Teško meni, srušiće mi kuću!
Foto: Dragan Kadić

ZABRINUTA

NADA MOŽE DA OSTANE BEZ VILE NA MORU: Teško meni, srušiće mi kuću!

Stars

Nada Topčagić strahuje da će izgubiti kuću na Crnogorskom primorju, koju ima od 1989. godine, a koja datira još iz 19. veka!

Folkerka se za Kurir požalila da joj deo nekretnine u Kaluđerovini kod Krašića nije legalizovan, zbog čega postoji mogućnost da ostane bez nje.

foto: privatna arhiva

Ukoliko želi da sačuva krov nad glavom, pevačica mora da preda dokumentaciju do 15. jula, ali nije sigurna da će stići jer ne može da pronađe geometra da izmeri površinu.

- Po Crnoj Gori je ludnica. Toliko se gradi i pravi da još malo pa neću znati gde sam došla. Napravljeni su putevi, kružni tokovi i tuneli, pa to je ludilo. Koja Florida, kakvi bakrači! Pre 15 dana sam bila na moru i zatekla sam potpuni haos. U Kaluđerovini više nije divljina. Na mestu gde mi je kuća je nekada bila konoba i nikog nije bilo, a sad su oko nas milioni ljudi - počela je pevačica u dahu, i nastavila:

- Rusi su svašta pokupovali i sagradili, Kaluđerovina je sada postala "in". Nije da mi smeta, ali nisam ja u toj priči. Sada sam zbog svega toga u ozbiljnom problemu. Deo kuće mi nije legalizovan, a do 15. jula mi je krajnji rok da predam sve papire za legalizaciju. Frka mi je velika! Svi geometri koje sam zvala su prebukirani zbog izgradnje raznih objekata.

Legalizacija nije problem samo meni već i hiljadama ljudi. Jednostavno, jedan deo kuće je legalizovan, drugi deo nije. Muž Zlatko i ja moramo sesti i dogovoriti se da pronađemo najbolje rešenje, odnosno da dođemo do nekog geometra koji će doći sve da izmeri da bismo mogli da predamo papire. Spremna sam da platim geometra koliko treba, pa čak i da mu pevam na slavljima! Volim da pomažem i činim dobra dela, valjda će i mene bog pogledati. Posle neka čekamo, samo da se na vreme preda dokumentacija, inače pedala. Teško meni ako mi sruše kuću - zakukala je pevačica, zastala da dođe do vazduha, pa dodala:

- Nisam razmišljala šta bi se desilo ako bi mi srušili kuću ili nešto slično, sad sam se uplašila kad sam to pomenula. Bogami, šta bude, biće! Plašim se da razmišljam o tome - rekla je Topčagićeva, čija kuća na Tari takođe nije legalizovana, ali je dokumentacija za nju odavno predata.

Nada kraljica nekretnina Bolje je nemati ništa!

Nada Topčagić uvek je dobro raspolagala novcem koji su ona i suprug stekli tokom braka. Početkom karijere kupila je stan u Beogradu, da bi posle nekog vremena kupila još jedan, mnogo veći. U toj zgradi kupila je potkrovlje, renovirala ga i sinu Mikici napravila kutak. Pored stanova, Nada poseduje vilu na Vračaru, vikendicu na Tari, kuću u Crnoj Gori, a ko zna šta još sve ima za šta se ne zna. Međutim, pevačici se sve smučilo i najradije bi sve prodala. - Bolje je nemati ništa. Najsrećnija sam bila kad sam imala samo stan u Prote Mateje. Sa ovim svim nekretninama više nisam srećna nikako. Jednostavno, ne mogu da se izborim s tim. Troškovi, obaveze, stres, ma idi! - požalila se Topčagićeva.

Marija Dejanović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...