ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK SLOBE RADANOVIĆA: Pevač pušio džoint uživo na Instagramu? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

U DRUŠTVU RIJALITI UČESNIKA

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK SLOBE RADANOVIĆA: Pevač pušio džoint uživo na Instagramu? (VIDEO)

Stars -

U toku snimanja "Instagram videa uživo" fanovi su primetili da pevač Sloba Radanović koji se proslavio u rijalitiju u ruci navodno drži cigaretu koja izgleda kao džoint.

foto: Printscreen/Instagram

Radanović se našao u društvu Bore Santane i Nemanje Đerića Đeksona, koji je sam u rijalitiju priznao da koristi marihuanu, a onda se muž Kije Kockar obratio pratiocima.

Na snimku se vidi cigareta koja po obliku podseća na džoint, ali je pevač velikom brzinom sklonio ruku sa snimka i samo izdahnuo dim. Inače, zanimljivo je da Sloba tokom 9 meseci u "Zadruzi" nije pušio cigarete.

"Ne znam kome to može da izgleda kao džoint, to je aromatična, italijanska cigareta. Sigurno ne bih uzeo džoint i pušio u lajvu. Na deset minuta sam svratio kod Đeksona i posle toga smo otišli. Pitali su me što nisam slikao kutiju... Slikao bih je da smo ostali, ali smo otišli i izbacio sam sliku spolja. Ja u životu nisam zapalio džoint, svi moji ortaci znaju da sam ja ljubitelj, to su cigarete, tako da ću, sledeći put, demonstrrati kako to izgleda. U životu džoint nisam zapalio, mene te svari ne zanimaju", rekao je Sloba za "Telegraf".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track