DO FINALA RIJALITIJA JE OSTALO 3 DANA: Dalila je otkrila svoja očekivanja, a onda BRUTALNO oplela po Gastozu! On ne bira sredstva...
Foto: PrintScreen

podelila utiske

DO FINALA RIJALITIJA JE OSTALO 3 DANA: Dalila je otkrila svoja očekivanja, a onda BRUTALNO oplela po Gastozu! On ne bira sredstva...

Stars -

Veliko finale rijalitija "Parovi" je za tri dana, nestrpljenje raste među učesnicima, a Dalila Dragojević je podelila svoje utiske i očekivanja.

Naime, ona je otkrila da li očekuje da će se popeti na pobedničko postolje, kao i svađi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ostala su samo dva dana do velikog finala. Kako se osećaš sada kada znaš da si stigla do kraja i da li ti se vraćaju sva osećanja i emocije od prošle godine, ili si sada iskusnija pa samim tim i mirnija pred nedelju i odluku o pobedniku?

"Naravno da se vraćaju, s obzirom na to da sam najsvežija pobednica. Još uvijek imam taj blagi osećaj treme u stomaku, jer nijedna sezona nije ista, pa ni ova. Svako od nas je ušao u ovu igru da bi je i završio, tako da uvek ima razloga za emocije".

foto: Happy screenshot

Sinoć su svi sa nestrpljenjem čekali otvaranje tabele kako bi saznali ko je na prvom mestu, ali je produkcija odlučila da se prva dva mesta ipak ne otvore, da ne bi došlo do favorizovanja Gastoza ili tebe pred veliko finale. Ko je po tebi blži prvom mestu i da li je razlika bila velika?

"Slažem se da je bilo veoma zanimljivo i verujem da je napetost među gledaocima bila velika i da su svi s nestrpljenjem čekali otvaranje tabela, ali, eto, "šta je, tu je". Ja bih volela naravno da sam zauzela prvo mesto, jer ovde su mnogi došli po to, bilo bi neiskreno sa moje strane da kažem da nisam želela biti prva sinoć na tabeli".

Za dva dana, Dejan i ti nastavljate vaš brak van vile. Kakvi su vam planovi kada izađete iz "Parova"? Da li ćete odmah otputovati za Šepek kako bi obišli vaš novi dom i odradili još ono što je neophodno kako bi se uselili, ili ćete ipakprvo nekoliko dana ostati u Beogradu kako bi vam se slegli utisci i uspeli malo da se odmorite?

"Deki i ja imamo dosta planova posle završetka, pa ćemo to polako riješavati kada izažemo iz vile. Ostaćemo, naravno, u Beogradu, da iskuliramo od svih pa idemo dalje za obavezama i sreživanjem naše kučice".

Dejanove i tvoje svađe sa Gastozom postaju sve žustrije kako se bliži nedelja. Možeš li to da pripišeš samo rijalitiju i povećanoj tenziji pred finale, ili će svi ovi sukobi u poslednje vreme ostaviti trag na vađš odnos sa Nenadom, koji nije bio loš ma početku?

"Nenad je ona osobakoaj en bira sredstva da bi došao do cilja. Mislim da je sve kristalno jasno, tako da ga uopšte ne bih mnogo komentarisala".

foto: Printscreen/TV Happy

Da li ste Dejan i ti već planirali šta ćete uraditi sa nagradom ukoliko prvo mesto pripadne nekome od vas dvoje?

"Zaista nismo razmišljali o tome, kao ni u petoj sezoni, to dođe samo od sebe vremenom. Sigurno ne bi bile "bačene pare" nego dobro iskorišten novac. Ne volim ni o čemu da razmišljam unaprijed, niti da pravim planove, jer se najčešće razočaram".

Postoji li po tebi mogućnost da se u nedelju desi neko veliko iznenađenje, pa da u nedelju neko završi ispred tebe i Gastoza i zauzme prvo mesto?

"Ni to me zaista ne zanima. Znam koliko vredim, znam koliku podršku imam, a mislim isto tako i Nenad. Par glasova može da prevagne i da se proglasi pobednik. Biće onako kako je suđeno i propisano".

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track