INĐIJA SPREMNA ZA NAJVEĆU LETNJU ŽURKU!
Foto: Promo

INĐIJA SPREMNA ZA NAJVEĆU LETNJU ŽURKU!

Stars -

U subotu 30. juna i u nedelju 1. jula Inđija će biti centar dešavanja u Srbiji, jer će se u ovom vojvođanskom gradu održati prvi Summer Sound Festival

Još samo nekoliko dana ostalo je do prvog Summer Sound Festivala u Inđiji, a organizatori ekskluzivno za naš portal kažu da su prezadovoljni reakcijom publike:

- Očigledno je da smo već za prvu godinu zaista napravili dobar potez izborom izvođača, jer su komentari fantastični. Očekujemo da će Sportski tereni Kulturnog centra u Inđiji biti puni i u subotu i u nedelju, jer je interesovanje za karte u preprodaji zaista ogromno. Nama je od izuzetnog značaja da sve prođe u najboljem redu i da obe večeri festivala opravdaju očekivanja. Odmah nakon toga, krećemo sa pripremom Summer Sound Festivala 2019.

foto: Promo

Namera organizatora je da Summer Sound Festival brzo postane najpoznatiji festival domaće muzike, koji bi trebao da dobije i regionalni karakter. Iako su bili u pregovorima sa nekoliko zainteresovanih opština, kažu da je izbor pao na Inđiju iz nekoliko razloga, a najveći je odlična lokacija te opštine i blizina Novog Sada, Beograda, Bijeljine i ostalih gradova.

U subotu nas čekaju nastupi sjajni nastupi Aleksandre Živojinović (ex Prijović), zatim veliki povratnički koncert Nataše Bekvalac, kao i prvi festivalski nastup mladog Stefana Živojinovića. U nedelju će žurku napraviti Aca Lukas, Lexington bend, Mirza Selimović i Katarina Didanović.

Cena karata je više nego povoljna i kreće se već od 990 dinara za obe večeri, a mogu se kupiti u pretprodaji putem sajta Gigstixa, kao i na njihovim prodajnim mestima širom Srbije. Spisak prodajnih mesta možete pronaći na sajtu Gigstixa. Takođe, ulaznice će po nešto skupljoj ceni moći da se nabave i na dan festivala.

Link: http://gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/2294-summer-sound-festival-inija-2018-3006-01072018-inija

Youtube:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track