MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Ćerka mi se sveti jer sam joj rekao da je narkomanka!
Foto: Zorana Jevtić

porodična drama

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Ćerka mi se sveti jer sam joj rekao da je narkomanka!

Stars -

Roker tvrdi da nikada nije ošamario Maju i da ga proziva kad god krizira nme bi li otišla u bolnicu.

Milić Vukašinović tvrdi da mu se ćerka Maja Avdibegović sveti optužbama da ju je tukao u detinjstvu zato što je on rekao surovu istinu - da je ozbiljno navučena na drogu.

foto: Privatna Arhiva

Posle ispovesti rokerove naslednice za Kurir, u kojoj je ona ispričala strašne detalje iz njenog detinjstva, kao i razloge zbog kojih je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo, oglasio se poznati muzičar sa svojom verzijom priče. Milič kaže da ništa od navedenog sa njenim rezanjem vena da to nije prvi put i da, kad god krizira kao dugogodišnja narkomanka, to radi da ode u bolnicu da se malo popravi - napisao je Vukašinović na Tviteru i dodao:

- Ćerka se meni sveti što sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta i uspe da sebi oduzme život - rekao je Milić.

Na konstataciju jednog pratioca da je kao roditelj negde omanuo, roker mu je odgovorio:

- Ako misliš da sam svojoj ćerki trebao da zabranim da se zaljubi i da se zabavlja sa svojim odbranikom, onda jesam omanuo, a zaljubila se u lepog, talentovanog dečka bubnjara koji je navukao na heroin i to nakon kraja rata u Sarajevu gde smo bili sve vreme - rekao je nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i frontmen "Vatrenog poljupca" i dodao da ovu priču nije želeo da "razvlači" po medijima i društvenim mrežama.

- Samo sam morao da objasnim ove bljuvotine o meni od moje ćerke i razlog zašto to radi jer njena bestijalnost nema kraj - završava roker.

Maja o Miliću Pijani otac me je bacao na pod

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kad me je otac ostavio zbog Planike Rajkovic. To je bilo godinama pre droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upišanog i ispovracanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim. Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kad je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila sam staklo, prerezala ruku, došla je policija, Hitna, pa su me odveli na psihijatriju - rekla je između ostalog Maja za Kurir.

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track