SLOBA ODLUČIO DA ODGOVORI NA TRAČEVE: EVO kada će potpisati papire za RAZVOD! Između njih je GOTOVO!
Foto: Printscreen

INAT

SLOBA ODLUČIO DA ODGOVORI NA TRAČEVE: EVO kada će potpisati papire za RAZVOD! Između njih je GOTOVO!

Stars -

Popularni pevač Sloba Radanović, jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i rijalitija "Zadruga", posle devet i po meseci, koliko je proveo pred kamerama rijalitija, vratio se svakodnevnom životu i obavezama, a jedna od stvari koje su ga neizmerno obradovale jesu nastupi širom regiona i dijaspore.

foto: Printscreen Instagram

"Nisam baš imao neki strah od nastupa, ali hvatala me je nekad paranoja, neizvesnost. Međutim, posle prvog nastupa mi je bilo sve jasno – ljudi su odvojili tu situaciju i moj privatni život od ovoga što ja, inače, radim. Svuda gde sam se pojavio bila je sjajna atmosfera, ludilo, sve je išlo u pozitivnom smeru. Gde god da sam otišao dočekali su me vrh, majke mi", ushićeno priča Sloba, koji je na jednom od svojih nastupa podelio ruže devojkama u publici, što je propraćeno ovacijama.

"Bile su oduševljene, uglavnom su i bile devojke na nastupu i krivo mi je što bukvalno za svaku nisam imao po ružu", kaže Sloba.

foto: Printscreen Youtube

Već danima se šuška o tome koliko se često Sloba čuje sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i šta je predmet njihovih razgovora, te smo Radanovića pitali šta je želeo da postigne time što je Kiji slao fotografije mesta koja u njima bude sećanja na period kada je njihova ljubav bila na vrhuncu.

"Mi smo se pre toga čuli, ona me je zvala i za repertoar i za savete, ovako smo se čuli – kako si, šta radiš... Ja sam prolazio tuda, baš kad sam krenuo za Austriju tuda sam prolazio i poslao joj sliku, čisto da vidi gde se trenutno nalazim. Nisam imao nikakvu nameru, pa i ona je meni slala brdo nekih slika. Ja sam prolazio u tom trenutku, uslikao za sebe, pa sam joj posle pustio", kaže Sloba i dodaje:

foto: Printscreen

"Nervira me to što ispada da ja nju, kao, nešto molim. Ja sam njoj rekao: „Brate, ja ću to da potpišem, nezavisno od tog razgovora, mogu da te zovem i kad potpišem“. Ja mogu prvo i da potpišem taj zahtev za razvod, pa da razgovaramo. Nije poenta našeg razgovora da se ja mirim ili nešto tako, nego hoću da se pogledamo u oči, da ja njoj kažem šta imam, ona meni i to je to. Ali, ovo moljakanje... To veze sa životom nema", kaže Sloba.

Slobodan je upitan i kako komentariše mnogobrojne glasine da se svim silama trudi da prolongira potpisivanje papira za razvod i time pokuša da spasi svoj brak, o kojem već mesecima unazad bruji čitav Balkan.

foto: Printscreen Instagram

"Bio sam prezauzet. Čekam advokata da mi se javi, da se dogovorimo šta i kako. Čovek mi je rekao da ćemo se videti u sredu, on mi je rekao:“Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo“, tako da ću to da potpišem u sredu, eto", otkrio je Radanović.

Kako kaže, drugu šansu svom braku posle svega ne želi da da.

"Drugu šansu ne želim, iskreno. Nema poentu to, samo želim da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo. Neću da se mirim tim razgovor, već da sednemo i popričamo kao ljudi, a ne kud koji mili moji", objasnio je Sloba.

foto: Printscreen Pink Tv

Sloba je u "Zadruzi", kao što već svi znaju, svoju suprugu prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Oni su kovali planove za budućnost i trudili se da održe svoju vezu na koju je, ipak, stavljena tačka nešto malo pre kraja rijalitija, a situacija se ni sada, kada su izašli iz "Zadruge", nije popravila niti će.

"Ništa se tu ne dešava, ne čujemo se. Postojala je komunikacija do pre neki dan, više se i ne čujemo. Razmenimo jednu poruku, dve, ali ništa više. Eto, nismo se čuli od pre nekoliko dana", priznao je Sloba.

foto: Printscreen/TV Pink

Na pitanje da li misli da će se pomiriti sa Lunom, Sloba je kratko odgovorio:

"Nema tu više šanse, što se mene tiče. Sa moje tačke gledišta – nema tu šanse, iskreno", iskren je Sloba.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLOBI ĆE POZLITI KAD VIDI: Luna je napustila Srbiju, a evo s kojim muškarcem se ludo provodi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track