ZAVOLELI SU SE U RIJALITIJU: Veza Teodore i Anđela je bila burna, a sada je pevačica otkrila nešto NEOČEKIVANO!
Foto: Printscreen/Youtube

niko se nije nadao

ZAVOLELI SU SE U RIJALITIJU: Veza Teodore i Anđela je bila burna, a sada je pevačica otkrila nešto NEOČEKIVANO!

Stars -

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su svoju romansu pred širokim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga", a iako su mnogi sumnjali da će njihova ljubav opstati, oni su dokazali suprotno.

Jedna gledateljka se tokom emisije "Zadruga, narod pita finaliste" uključila sa tvrdnjom da je u komentarima na Jutjubu pročitala da je mlada pevačica ošamarila svog dečka u gradu, a zatim se okrenula i otišla, a Teodora je odlučila da demantuje tu tvrdnju.

foto: Printscreen/Youtube

"Ma kakvi! To je teška neistina. To nema veze sa životom. Sve je super, naš odnos je zaista sjajan", rekla je Teodora i dodala da o stanu u Beogradu koji je dobila na korišćenje od jedne žene ne može da priča.

"Iz poštovanja prema toj ženi ne mogu da pričam o tome. Kontaktirala me je i zamolila da bude tako. Mnogo nam je učinila i moram da je ispoštujem", rekla je i dodala dodala da ima vremena za zajednički život sa Anđelom.

"Oboje nismo tu sada da živimo. To smo dobili na korišćenje, a Anđelo i ja nismo ni planirali da živimo zajedno, već da provodimo neko naše zajedničko, slobodno vreme", kaže mlada pevačica, a na pitanje u kakvim je sada odnosima sa Anđelovom porodicom i da li su je konačno prihvatili za snajku, ona kaže:

"Sve je u najboljem redu. Naravno, ne pijemo kafu zajedno, ali oni podržavaju Anđela šta god da on odluči. Oni ga nisu dočekali u Šimanovcima kada je napustio rijaliti jer su znali da će biti mnogo novinara, oni ne žele da se eksponiraju. Anđelo je donekle i znao da se oni neće pojaviti, pa se nije mnogo iznenadio. Muka im je od tog devetomesečnog provlačenja po novinama, ali naravno da Anđela njegovi podržavaju i da je sve okej", rekla je Džehverovićeva.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track