OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ĐOGANI: Đole pričao o Luni, a onda progovorio i o Anabeli! Vesnina reakcija sve ODAJE! (VIDEO)
Foto: Printsceen

RIJALITI

OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ĐOGANI: Đole pričao o Luni, a onda progovorio i o Anabeli! Vesnina reakcija sve ODAJE! (VIDEO)

Stars -

Vesna i Đole Đogani nisu podržavali Lunu Đogani zbog odluke da učestvuje u rijalitiju, a

"To je malo nezgodno i nezahvalno pitanje. Mi smo pričali. Imali smo dva, tri intervjua, u jednom sam je podržao, u drugom nisam. Mi smo bili protiv da uđe u taj rijaliti. Međutim, mi smo jedna druga porodica. Ja imam svoju decu, Gagi ima svoju decu, Anabela, tako da. Ne bih mnogo pričao o tome" rekao je Đole.

foto: Printsceen

"Mislili smo da ćemo izbeći ovo pitanje", rekla je Vesna.

"Što se tiče vaših odnosa, o tome se dosta pričalo, Gagi, ti i Anabela, tu je isto bilo raznih priča. Je l' tu rešeno stanje ili je stanje turbulentno? - pitao je Ognjen.

"Na šta misliš?", pitao je Đole

"Je l' ste u svađi, niste?", bio je precizan Ognjen.

- Mi smo se pomirili tamo pre jedno dva meseca. Prišla mi je Anabela i zagrlila me je i rekla mi: "Oprosti za šta smo se ranije svađali, što nismo bili dobri". I ja sam joj oprostio", rekao je Đole u Amidži šou.

"To nije naša tema, to nije naše dete. Nas niko nije pitao, ja sam odgovorna samo za svoje dete i to je to",izjavila je Vesna Đogani, koja je zajedno sa suprugom dodala da oni nisu bili za to da Luna postane učesnica "Zadruge".

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI IZDANJE BIVŠE ZADRUGARKE, ZATEGNUTA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Luna uživa na odmoru, a nakon OVOG videa postala je OMILJENA među muškom populacijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja