EMOTIVNA PORUKA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Luna objasnila kako se oseća posle haosa sa Slobom! OVO niko nije očekivao (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

SLOMLJENO SRCE

EMOTIVNA PORUKA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Luna objasnila kako se oseća posle haosa sa Slobom! OVO niko nije očekivao (FOTO)

Stars -

Luna Đogani, mlada modna blogerka, svakako je obeležila prvu sezonu rijalitija. Luna je u "Zadruzi" započela ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a njen boravak u Beloj kući obeležile su mnoge svađe, raskidi i pomirenja sa njim.

foto: Printscreen YouTube

Uprkos velikoj ljubavi u koju su se oboje kleli, Luna i Sloba su raskinuli i iz "Zadruge" izašli kao bivši par. Radanović se odmah po napuštanju luksuznog imanja nadomak Beograda posvetio svakodnevnim nastupima, a blogerka je otišla na odmor sa svojom majkom Anabelom Atijas u Grčku.

foto: Printscreen Youtube

Ona sa letovanja redovno objavljuje fotografije i snimke, a njena poslednja objava izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

"Pusti ih, neka zapale svaki most koji si htela preći! Ne znaju oni da možeš leteti", napisala je Luna.

Neka ih... ???☺️??

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Ovim je Đoganijeva najverovatnije želela da stavi do znanja svima da je njena priča sa pevačem definitivno gotova.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI IZDANJE BIVŠE ZADRUGARKE, ZATEGNUTA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Luna uživa na odmoru, a nakon OVOG videa postala je OMILJENA među muškom populacijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track