ŽIVE U LUKSUZNOM PEHTHAUSU, KOLIMA ULAZE U GARAŽU, SAD ČEKAJU BEBU: Prve komšije otkrile VELIKU TAJNU Tea i Jelisavete, nećete verovati šta glumica radi ispred zgrade...
Foto: Vladimir Šporčić

Otkriveno

ŽIVE U LUKSUZNOM PEHTHAUSU, KOLIMA ULAZE U GARAŽU, SAD ČEKAJU BEBU: Prve komšije otkrile VELIKU TAJNU Tea i Jelisavete, nećete verovati šta glumica radi ispred zgrade...

Stars -

Proslavljeni sportista i glumica uživaju u luksuznom penthausu, ali sudeći po komentarima komšija, nisu preterano druželjubivi. Susedi kažu da ih uglavnom viđaju u automobilu, kojim ulaze u privatnu garažu.

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić nedavno su se skućili u srcu Beograda, a za svoj dom su odabrali penthaus u jednoj luksuznoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save.

Glumica i košarkaš svaki slobodan trenutak provode zajedno, a da bismo saznali da li su njihove nove komšije srećne što su im Teo i njegova supruga u kraju, posetili smo elitno beogradsko naselje.

Kako Teodosić o privatnom životu nikada nije rekao ni reč, a o tome je zaćutala i glumica nakon udaje, odlučili smo da pitamo komšije kakvi su zapravo.

Da bi ipak zadržali u tajnosti gde su se tačno skućili, glumica i košarkaš na interfon nisu postavili prezime. S obzirom na to da su mnogi popularni kafići baš u ovom delu Beograda, očekivali smo da tu sretnemo upravo ovaj bračni par, međutim to nije bio slučaj.

- Ne viđam ih često, iako živim ovde odmah pored njihove zgrade. Tea sam videla samo jednom, dok Jelisavetu vidim kad prolazi sa psom, šeta ga tu u parku kod Hrama Svetog Save. Ima ovde puno kafića, ali ne viđam ih da tu sede i piju kafu. Stalno prolaze kolima, imaju garažu unutar zgrade - rekla nam je devojka koja radi u prodavnici opreme za mobilne telefone koja se nalazi odmah pored zgrade u kojoj popularni par ima stan.

foto: Damir Dervišagić

Iz zgrade u kojoj žive Teodosić i Jelisaveta izašla je jedna gospođa, koja je za popularni par imala samo reči hvale.

- Oni stanuju tu, njihov je penthaus. Znam ih, druže se sa članovima moje porodice, ali oni se još odranije poznaju. Mislim da oni tu ne ispijaju kafu sa komšilukom jer su zauzeti. Sasvim su normalni i prijatni ljudi, tako ih ja doživljavam. O njima sam čula samo lepe stvari, da su prijatni i prizemni, nisam stekla utisak da se ponašaju kao neke velike zvezde, ali nisu ni druželjubivi - rekla nam je komšinica supružnika.

foto: Dragana Udovičić

Starija gospođa koju smo zatekli u kraju nije imala pojma da su Jelisaveta i Miloš odlučili da porodično gnezdo sviju u njenom komšiluku.

- U ovom kraju živim toliko godina, stalno prolazim ovom ulicom, a njih nikad nisam videla. Evo, nisam ni znala da tu stanuju, za mene je to iznenađenje. Ima ovde puno poznatih, popularan je kraj, ali baš da su Jelisaveta i Miloš u mom komšiluku, ja nisam imala pojma - rekla nam je ona iznenađeno.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track