NIJE MOGLA VIŠE DA DRŽI U SEBI: Nadežda progovorila o dogovoru sa Anabelom Atijas! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić/Printscreen

OTVORILA DUŠU

NIJE MOGLA VIŠE DA DRŽI U SEBI: Nadežda progovorila o dogovoru sa Anabelom Atijas! ŠOK!

Stars -

Pevačica Nadežda Biljić je pri samom ulasku u Zadrugu napravila opštu pometnju svojim prisustvom, a naročito zbog iznošenja pojedinih informacija o najaktuelnijem ljubavnom trouglu Kristini Kockar, Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću

Ona je tada priznala da je imala neke dogovore sa Luninom mamom, Anabelom Atijas, što je na kraju demantovala.

- Nismo imale nikakav dogovor, ja sam svašta rekla pa porekla. Mene nikad ne treba smatrati ozbiljno, meni je jezik brži od pameti, ne treba me shvatati ozbiljno. Nismo imale dogovor, bile smo jako dobre prijateljice, imamo zajedničkog prijatelja i krenula sam čisto da se vidim sa njom, ako treba nešto da odnesem, da pružim podršku i tako dalje. O tome smo pričale, kroz priču mi je rekla šta se priča o Kristini, uopšte nisam imala zadatak da je pljujem - priznala je Nadežda.

Zadovoljan odgovorom, gledalac je želeo da ona prokomentariše kako vidi najjaktuelniji ljubavni trougao iz njenog ugla, a ona je rekla nešto što je nasmejalo sve u studiju.

- Budalaštine. Luna i Sloba su se voleli ne znam koliko, na kraju Kija ustane i kaže voli njega, on kaže da voli obe. Pa na kraju ja volim i Čolaka i Mikija, ne razumem!?

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKO POSLE NAS: Luna ukrstila glas sa Anabelom i raznežila fanove!(VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track