KIJI KOCKAR LUNA NIKAD NIJE BILA PRETNJA: Sloba je propustio svaku priliku za pomirenje! MOGLA SAM DA PREĐEM PREKO SVEGA (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OTKRILA

KIJI KOCKAR LUNA NIKAD NIJE BILA PRETNJA: Sloba je propustio svaku priliku za pomirenje! MOGLA SAM DA PREĐEM PREKO SVEGA (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar priznala je javno da je za vreme trajanja "Zadruge" postojao trenutak kada je bila i više nego spremna da nevernom surpugu Slobi Radanoviću oprosti sve. Bila je voljna da da braku drugu šansu.

"Ja sam pre početka maja ustala i rekla da ga volim kao muža", izjavila je Kija i otkrila da je u tom periodu razmišljal o pomirenju.

Takođe, bila je sigurna da će njih dvoje po završetku rijalitija nastaviti novi bračni život, jači nego ikada.

"Da, mislila sam do one afere 'čokolada'. Bila sam spremna da pređem preko svega, iskreno, bila sam spremna stvarno da pređem preko svega i bila sam srećna kao malo dete i... desilo se šta se desilo. Izašlo kroz prozor", zaključila je ona.

foto: Youtube screenshot

Slobi nije bilo lako kada je čuo ove reči.

"Meni je to sve bilo nerealno. Da se u jednom danu tako sve promenilo. I danas postoji ta neka doza sumnje u iskrenost, ali neću da kažem da joj ne verujem. Krivo mi je što je naš odnos došao do toga, da ja dozvolim sebi da uradim takvu tsvar, da je sve bilo bajno i sjajno nikad to sebi ne bi dozvolio", prokomentarisao je on u emisiji "Zadruga, narod pita", ističući iznova da je prevara s njegove strane bila kobna po njihovu bračnu zajednicu, ma kakva ona do tada bila.

foto: Youtube screenshot

Pokušao je zatim da objasni kako je prevara bila rezultat bračnog nezadovoljstva, a ne hir.

"Mnogo je bilo nesuglasica, mi smo dosta puta spomenuli oko čega smo se raspravljali, svađali, ali niko nije lud da zabeležava ružne stvari. Mi smo imali pregršt lepih stvari u životu, ali bilo je i onih koje su se nagomilavale, pa je kap prelila čašu i to se tako dogodilo".

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track