LUNA SLOBU VIŠE UOPŠTE NE ZANIMA! SVE ŠTO ŽELI JE DA SE VIDI SA KIJOM: Hoću u oči da je pogledam! HOĆU SVE BEZ KAMERA
Foto: Printscreen

ŠOKIRAO

LUNA SLOBU VIŠE UOPŠTE NE ZANIMA! SVE ŠTO ŽELI JE DA SE VIDI SA KIJOM: Hoću u oči da je pogledam! HOĆU SVE BEZ KAMERA

Stars -

Od dopisivanja od pre nekoliko dana, Luna Đogani i Sloba Radanović više nisu u kontaktu. Ipak, pevača to ne izmešta uopšte, šta više, želi blogerki lep i miran odmar, pa i povratak u zemlju.

"Trenutno ne razmišljam o vezi sa Lunom. Čekam da se ova prašina malo slegne, ali mislim da od toga nema ništa, stvarno. Razmenili smo pre nekoliko dana jednu poruku i od tada se nismo čuli. Video sam da je otišla na more sa svojima da uživa i drago mi je zbog toga. Malo neka i ona odmori glavu zbog ovog svega. Nadam se da će doći vedrija i raspoloženija", izjavio je on.

foto: Printscreen/Youtube

S druge strane, ne odustaje od ideje da se vidi sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

"Rekao sam joj da treba da popričamo, nebitno pre ili posle potpisivanja razvoda. Ja ne želim da pričam sa njom o pomirenju. Želim da sednemo i da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo bez kamera. Ima sigurno puno toga što nismo rekli jedno drugom zbog kamera. Nebitno je u kom će nas smeru odvesti razgovor, pozitivnom ili negativnom. Ne očekujem ništa od tog razgovora. Želim to prvenstveno zbog sebe da uradim i da je pogledam u oči", rekao je Sloba.

On tvrdi da to što još uvek nije potpisao papire za razvod nije isplaniran potez.

"To nije tačno, zna i ona to dobro. Apsolutno nije do mene. Bio sam preko, dosta sam putovao. Kada sam se vratio, čuo sam se sa advokatom koji me je zamolio da pričekam malo zato što je u gužvi. Čovek je preokupiran svojim poslovima koje je imao od ranije. Stvarno nije do mene. Ja sam mu odgovorio da razumem to, po cenu da ispadne da ja odlažem potpisivanje razvoda", kaže on.

Kako se Krisitna nakon pobede u rijalitiju okrenula pevačkoj karijeri, Sloba ističe da je veoma zadovoljan kako ona peva.

"Gledao sam preko lajva i snimke sa nastupa. Zadovoljan sam kako je otpevala pesme. Video sam kasnije da se nešto postidela, ali mislim da će to sve da ode u jednom pozitivnom smeru. Ona je neko ko će znati to sve da iznese i izgura. Mislim da je sve to dobro", rekao je Sloba i objasnio da nije pozvao suprugu na svoj nastup:

"Nisam zvao Kristinu na svoj nastup, znam da svi njeni ljudi koji su joj bliski dolaze. Ne znam da li se ona čula sa njima ili nije. Razmenili smo nekoliko poruka, ali nevezano za to. Ona je uvek dobrodošla kod mene na nastup".

Inače, mnogi fanovi se nadaju da će supružnici zajedno zapevati na sceni. Sloba, pak, ne misli tako.

foto: Damir Dervišagić

"Pa ne znam koliko bi bilo pametno baš u ovom trenutku da nas dvoje zajedno zapevamo na sceni. Nek se malo spusti lopta i smiri tenzija. Ne bih zaista imao ništa protiv ni da otpevamo pesmu. Želim joj sve najbolje što se tiče karijere i svega u životu. Uvek bih joj izašao u susret u svakom pogledu".

foto: Filip Plavčić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track