KOLIMA ULAZE U GARAŽU LUKS ZGRADE, UŽIVAJU DOK ĆEKAJU BEBU: A evo šta će baš uticati na VEZU Tea i Jelisavete! BIĆE BAŠ BURNO!
Foto: Vladimir Šporčić

OBOŽAVA SVOJU SUPRUGU

KOLIMA ULAZE U GARAŽU LUKS ZGRADE, UŽIVAJU DOK ĆEKAJU BEBU: A evo šta će baš uticati na VEZU Tea i Jelisavete! BIĆE BAŠ BURNO!

Stars -

Najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić i njegova supruga Jelisaveta Orašanin bi u februaru naredne godine trebalo da postanu roditelji, a zvezde su im i te kako naklonjene.

Naime,astrolog Dušan Veličković otkriva da će glumica i sportista imati troje dece i da će ostariti zajedno.

- Između Jelisavete i Dušana postoji žestok magnetizam jer je Milošev Mesec u Škorpiji, odnosno u Jelisavetinom znaku. Strast između njih je neverovatna i kako stoje stvari, Jelisaveta će mu roditi troje dece - uverava astrolog upoređujući Miloševu i Jelisavetinu natalnu kartu.

Veličković je posmatrajući položaj zvezda pokušao da predvidi i kojeg pola će biti prva beba bračnog para Teodosić.

foto: Dragana Udovičić

- Budući da je Jelisaveta zatrudnela u aprilu, velika je verovatnoća da u pitanju bude blizanačka trudnoća. Ako je ipak jedan plod u pitanju, onda će se roditi dečak - otkriva astrolog i tvrdi šta je tajna uspeha Jelisavetinog i Miloševog braka.

Njih dvoje su mnogo ljubomorne ličnosti, baš zato ne žele da jedno drugom rade one stvari koje njih same čine nesrećnim. Teodosić je gotovo bolesno ljubomoran, ali Jelisaveta nikada neće dopustiti da mu da povoda za to. Oboje su vrlo jake ličnosti i na život gledaju realno - tvrdi Veličković, koji je siguran da glumica nikada zbog braka neće ostaviti karijeru.

- Jelisavetina prva ljubav je gluma i nikada je neće ostaviti. Ona će biti kao Mirka Vasiljević, supermama, kojoj će porodica biti na prvom mestu, ali isto tako će biti uspešna i u poslu. Dok je bila mlada, Jelisaveta je živela burno, a sada se smirila i posvetila porodici. Nju više ne zanima provod, već isključivo sreća njenog supruga - zaključio je Veličković.

Kurir.rs/Alo/foto Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEO ZABORAVIO BURME, PA IZGUBIO ŽENU: Jelisaveta čekala Mioša ispred crkve (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track