Najnovije vesti

MILJANA KULIĆ NIKAD SUROVIJA PREMA OCU SVOG DETETA: Ivan Marinković će ići u zatvor zbog OVOGA!
Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE VIŠE DA GA TRPI

MILJANA KULIĆ NIKAD SUROVIJA PREMA OCU SVOG DETETA: Ivan Marinković će ići u zatvor zbog OVOGA!

Stars

Kako se termin za porođaj Miljane Kulić bliži, temperamentna Nišlijka je donela odluku da, kako je i u rijalitiju u nekoliko puta navela, prilikom popunjavanja papira u porodilištu u rubriku "Ime oca" upiše: "Nepoznato".

 

Po izlasku iz rijalitija, ona je saznala da je Ivan Marinković zatražio od nje da uradi DNK test, ne bi li utvrdio da li je dete koje nosi zaista njegovo, čemu se Miljana oštro usprotivila.

 

foto: Pritnscreen

"Pošto je on mnogo bezobrazan, i traži da se uradi DNK, a ako bude sudski tražio da to uradim, učiniću to zbog njega, i zbog deteta, ako ne bude tražio sudski, neću", izričita je Kulićeva za Scandal.

 

"Moraće da plaća i alimentaciju pošto ću da ga tužim! Ne treba meni njegov novac, niti mi znači, on ni prema prvom detetu nije ispao dobar otac, pa neće biti dobar ni drugom", osvrnula se Miljana na Ivanov brak sa Gocom Tržan, pa zatim zaključila:

 

"Čovek je zaljubljen samo u alkohol i kladionice, zato ću da mu tražim alimentaciju iz principa. Pa ako ne bude imao novac da mi da, ići će u zatvor jer će DNK pokazati da je on otac, to i sam zna, ali lupa gluposti", odlučna je nekadašnja zadrugarka da Marinkovića strpa iza rešetaka.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scandal, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...