GREŠKOM SE RAZVEO, PA JE OPET OŽENIO! ŠABAN SA GOCOM NA KORAK DO ZLATNE SVADBE: Evo kako joj je čestitao godišnjicu braka! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PROSLAVILI

GREŠKOM SE RAZVEO, PA JE OPET OŽENIO! ŠABAN SA GOCOM NA KORAK DO ZLATNE SVADBE: Evo kako joj je čestitao godišnjicu braka! (FOTO)

Stars -

Gordana i Šaban Šaulić u krugu porodice i prijatelja proslavio je 43. godišnjicu braka. Tom prilikom, uputio je Goci dirljivu poruku.

"Prošle su 43 godine otkako moja supruga Goca i ja delimo dobro i zlo, i jedno drugome smo najveća životna podrška... Hvala Gordani za sve lepe dane i godine", poručio je on, obeležavajući ovaj važan datum.

Inače, braku pevača Šabana Šaulića mnogi se dive, ali retki su oni koji znaju da se on njegovom Gordanom ženio dva puta! Naime, zbog nekadašnjih čestih kasnonoćnih provoda, jednom prilikom sačekan je kod kuće rečima: "Ako ćeš ti tako, aj' mi da završimo".

"Nisam mislio da će ozbiljno da shvati. Potpišem nešto, ono zahtev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigde. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana", objasnio je jednom prilikom Šaban.

Čitav album "Kafanska noć" iz 1985. godine posvetio je supruzi, posebno pesmu "Gordana", jer su u tom trenutku bili razdvojeni.

U braku, Gordana i Šaban dobili su ćerke Ildu i Sanelu, kao i sina Mihajla.

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

(Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track