POSLUŠAJTE! ANASTASIJA S NESTRPLJENJEM ČEKA SUD PUBLIKE! CECINA ĆERKA U ZAGRLJAJU ZGODNOG BRAZILSKOG MANEKENA: Mamu sam najviše slušala! (VIDEO)
Foto: Printscreen

JEDVA ZASPALA OD TREME

POSLUŠAJTE! ANASTASIJA S NESTRPLJENJEM ČEKA SUD PUBLIKE! CECINA ĆERKA U ZAGRLJAJU ZGODNOG BRAZILSKOG MANEKENA: Mamu sam najviše slušala! (VIDEO)

Stars -

Objavivši svoju prvu pesmu pod nazivom "Savršeni par", ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, postala je nova mlada nada muzičke scene!

U zagrljaju brazilskog manekena Pedra Soltza, snimila je mnoštvo kadrova širom srpske prestonice za spot koji je premijerno predstavila, te sada s velikim nestrpljenjem očekuje sud publike.

"Bila je to tajna. Znali su samo moji najbliži i moji saradnici. Kada sam ušla u studio imala sam tremu, tad sam prvi put i čula pesmu. Hvala Bogu, odmah mi je legla", govorila je Anastasija u "Premijeri" o tome kako je sve počelo.

A post shared by Pedro Soltz ??? (@pedrosoltz) on

"Sutra je veliki dan za mene. Ljubim vas i hvala na neizmernoj podršci", poručila je Anastasija putem Instagrama u susret premijernoj objavi pesme i spota za istu.

Kao što je i napisala - od treme i uzbuđenja nije uspela da zaspi do kasno!

foto: Printscreen

"Nisam želela da liči ni na šta. Htela sam da to bude neka pesma u kojoj ću se odmah pronaći, koja će odmah da me obori s nogu i to se upravo i desilo", istakla je ona.

Tekst pesme inače potpisuje upravo ona, a za muziku aranžman pobrinuo se Darko Dimitrov. Kako navodi, imala je ogromnu podršku porodice koja se trenutno nalazi na Kipru, na čemu je neizmerno zahvalna.

"Mi smo generalno jako vezani, nemamo tabu teme, o svemu pričamo... Mamu sam najviše slušala", priznala je ona.

Kako je srećno zaljubljena, na pitanje koliko ima nje u tekstu pesme misteriozno je prokomentarisala:

"Naslov pesme sve govori".

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track