TANJA ZABORAVILA STAROG SARADNIKA: Ne zanima me Zoran Marjanović!
Foto: Zorana Jevtić

Novi list

TANJA ZABORAVILA STAROG SARADNIKA: Ne zanima me Zoran Marjanović!

Stars -

Tanja Savić izgleda nema baš lepo mišljenje o Zoranu Marjanoviću i pored toga što joj je on komponovao jedan od najvećih hitova u karijeri - "Zlatnik".

Tanja je prilikom nastupa na jednom prestoničkom splavu bila raspoložena za razgovor o svemu, osim o svom bivšem saradniku Zoranu Marjanoviću, koji je posle deset meseci pušten iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje za ubistvo supruge Jelene.

- Jao, nemam komentar za njega, stvarno. Molim vas, neću ništa da kažem na tu temu. Nemam komentar, ne zanima me to - uporno je ponavljala Savićeva, koja je pre nekoliko dana stigla iz Australije.

foto: Marina Lopičić

- Poslednji put sam nastupala pre dva meseca u Beogradu, to nije tako davno bilo, ali mi je nedostajalo ovo druženje s publikom. Najviše volim u prestonici da pevam, nekako je atmosfera uvek dobra i svi zajedno pevamo. Ne kažem da nije tako i na drugim gostovanjima izvan Beograda, ali ovde je posebno - rekla nam je Savićeva, a onda nam je otkrila da je ovoga puta u Beograd došla bez ostatka svoje porodice.

foto: Zorana Jevtić

- Sinovi Maksim i Đorđe su ostali u Australiji sa suprugom Dušanom. Stariji ima osam godina, mlađi šest, veliki su, sad mogu da budu i po nekoliko dana bez mame. Ranije sam stalno morala da ih dovodim u Beograd dok su bili mali, prosto mi je bilo žao da ih ostavim. Sad oni razumeju da mama mora da radi i da će brzo doći, lepo im sve objasnim i sve bude okej. Odlučili smo da ih upišemo u internacionalnu školu da bi im bilo lakše, bilo da odlučimo da živimo u Australiji ili da budemo ovde. Deca će uvek učiti po istom programu, a to mi je najvažnije - kaže pevačica.

foto: Marina Lopičić

Ivan Ercegovčević/ foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track