VANESA NEUTEŠNA ZBOG TRAGIČNE SMRTI PRIJATELJICE ROZITE: Otkrila detalje njihovog poslednjeg susreta pred pevačicinu smrt
Foto: Privatna Arhiva/Zorana Jevtić

ŠOK NA SRPSKOJ ESTRADI

VANESA NEUTEŠNA ZBOG TRAGIČNE SMRTI PRIJATELJICE ROZITE: Otkrila detalje njihovog poslednjeg susreta pred pevačicinu smrt

Stars -

Pevačica Rozita Trajanović izgubila je život u saobraćajnoj nesreći, a njena dugogodišnja prijateljica, Vanesa Šokčić otkrila je detalje njihovog poslednjeg susreta.

"Nisam se čula sa Sarom jer nisam bila u mogućnosi, saznala sam za Rositinu smrt u pola sva ujutru, kada sam se vratila sa puta. Nas dve smo bile dobre prijateljice, u isto vreme smo počele da pevamo. Poslednji put smo se videle na jednoj prosavi pre nekoliko meseci, pevala je na rođendanu na kom sam bila gost", kaže pevačica.

foto: Privatna Arhiva

Bile smo u kontaktu, ali se nismo čule svakodnevno, a poslednji put smo se dopisivale nedavno, dok je Rosita bila na moru u Grčkoj. Žalila mi se da je vreme bilo loše, a ja sam joj savetovala da se opusti. Rekla mi je da je zakazala puno nastupa nakon odmora, ali vidite šta se desilo - kaže Vanesa.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track