MUK U STUDIJU! ANABELA JE LUNU POSLALA U RIJALITI DA JE UDA! NAMLATILA BIH JE KAO KOBILU: Gledateljka UŽIVO brutalno izvređala majku i ćerku da su svi ostali u ŠOKU! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

I TO JE RIJALITI!

MUK U STUDIJU! ANABELA JE LUNU POSLALA U RIJALITI DA JE UDA! NAMLATILA BIH JE KAO KOBILU: Gledateljka UŽIVO brutalno izvređala majku i ćerku da su svi ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Stars -

Anabela Atijas, iako nije učestvovala u rijaliti šou Zadruga, bila je glavna priča gledateljke koja se javila uživo u emisiju i žestoko oplela po pevačici. Atijasovoj je najviše zamerila što je podržavala ćerkinu preljubu i čak otpužila Anabelu da je ćerku Lunu Đogani poslala u rijaliti kako bi je udala.

"Da li smo svi isto gledali ovaj rijaliti? Kada Lunini fanovi zovu, pljuju novinare, a ja ne vidim pristrasnost. Drugo, Mića psuje čovek, a njegova svaka reč ima težinu i mislim da je u pravu, sem tog vređanja, ali i to je rijalitin, može se progledati kroz prste", počela je prvo gledateljka, a onda osula paljbu po Luni Đogani i njenoj mami Anabeli.

foto: Damir Dervišagić

"Luna kaže da je ta ljubav između Slobe i Kije bila jaka to niko ne bi mogao da rasturi, u redu. A njena i Slobina ljubav je bila kosmička, to je bila strast i ništa više. A onda Gagi kaže da su Zorica i Mića rasturili Lunu i Slobe pa kako kad je bila ljubav bila jaka. Ponašao se, moram da se izrazim, kao majmun, skakao nešto, prvo ne ume da izgovori gramatički nijednu rečenicu. A treća stvar, Anabela je poslala ćerku u rijaliti da se uda. Ko je pratio od 15 do jedan, počinju peruke do Naciolnog dnevna, svaka poruka počinje sa Anabela... Sebe je lepo izlekamirala,a a znam da se vucarala sa Mladenom, pa se verila. Kad je trebalo da bude majka, da vaspitava ćerke u pubertetu, nije je bilo. Luna je bila prepuštena ulici od 14. godine", nije mogla da se zaustavi gledateljka.

foto: Printscreen, Zorana Jevtić

"Spremila ćerku, lepo, da je uda. Izračunala, Slobo lepo peva, pa ću da gurnem Slobu da peva, a ja ću kao da skačem. Pljuvali su sve živo. Samo je trebalo da nju skine, da je uda.

"Ja sam prvo glasala za Mikija, pa sam se na njega i onda su moji glasovi Teodori i Kiji. Kija je napadana sa svih strana, Kija nije bila moj favorit, ali je iz inata sam glasala za nju", otkrila je gledateljka, pa ponovo oplela po Anabeli da je loš čovek.

"Otišla bih prvo kod advokata da pitam koliko može da dobije batina za 1.000 evra, da platim i da je namlatim kao kobilu", zapretila je gledateljka i čeka se

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja