SLOBA BI ZA NJU I RUKU U VATRU STAVIO: Ovo je žena koja je JEDVA DOČEKALA da se završi rijaliti, SAMO DA GA NJENE OČI VIDE! (FOTO)
Foto: Printscreen

OTKRIO

SLOBA BI ZA NJU I RUKU U VATRU STAVIO: Ovo je žena koja je JEDVA DOČEKALA da se završi rijaliti, SAMO DA GA NJENE OČI VIDE! (FOTO)

Stars -

Pevač Sloba Radanović tokom rijalitija "Zadruga" kao oženjen čovek ušao je, ali i izašao iz veze sa blogerkom Lunom Đogani. Njihov turbulentan odnos ispratio je i razvod od pobednice prve sezone ovog šoua i miljenice nacije Kristine Kije Kockar. Ipak, kako otkriva, postoji jedna žena u njegovom životu za koju njegovo srce kuca, kao što je i oduvek.

U pitanju je njegova majka Draginja, koja je jedva dočekala dan kada će njen sin izaži iz Bele kuće i pridružiti joj se u porodičnom domu.

"Željna sam samo da ga gledam, ne mora ni da priča ništa, nek je tu. Željna sam deteta, da ga zagrlim i izljubim. Ja ga ni za šta ne osuđujem, on je moje dete, svoja krv se ne pije, a svoje meso ne jede, što bi rekli", izjavila je ona malo po završetku rijalitija, pošto je Slobodana dočekala kod kuće.

Fotografijom iz rane mladosti, Sloba je oduševio sve svoje fanove, koji su u komentarima pozdravljali i njega i njegovu majku.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja