PRED SVETOM NE SKIDA OSMEH SA LICA: Ali evo kako zapravo izgleda ŽIVOT Nataše Bekvalac posle kraha braka sa Lukom Lazukićem!
Foto: Vladimir Šporčić

PROFESIONALNA

PRED SVETOM NE SKIDA OSMEH SA LICA: Ali evo kako zapravo izgleda ŽIVOT Nataše Bekvalac posle kraha braka sa Lukom Lazukićem!

Stars -

Nataša Bekavalac je imala nastup nekoliko sati pošto je njen još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić saslušan zbog toga što ju je navodno pretukao, ali se na njoj nije moglo primetiti kroz šta prolazi.

Osim što je vidno smršala i izgleda bolje nego ikada, Nataša se na nastupu na jednom beogradskom splavu pojavila s osmehom na licu i napravila žurku za pamćenje.

Međutim, da nije sve kako izgleda, govore Natašini prijatelji, koji kažu da ona jeste hrabra žena, ali da ju je sve ovo potpuno slomilo, samo što ona ne dozvoljava da se to vidi.

foto: Vladimir Šporčić

- Nataša želi da bude jaka naročito, zbog svojih ćerki Hane i Katje, i zato se trudi da one ne primete koliko ju je sve ovo potreslo i koliko još zbog svega ne može da dođe sebi. Ona je počela i da radi ranije nego što je planirala, kako bi svojoj deci obezbedila bezbrižno detinjstvo, ali i zato što je htela da se preokupira nečim da ne bi mislila na ono što je preživela. Ona u javnosti blista, smeje se i odaziva pozivima za nastupe, ali samo ona i njeni najbliži znaju kako joj je zaista - kaže naš izvor, i dodaje:

- Nije lako uspavati jednu ćerku, posvetiti se drugoj i otići na nastup. A ujutru Katja se budi rano, pa Nataša spava samo nekoliko sati i onda je opet čitav dan posvećena deci, pa ponovo mora na put. I tako već danima, a porodila se tek pre nekoliko meseci. Naravno da se oseća mnogo bolje nego nakon incidenta, ali sve je to još boli, još pokušava da shvati kako je loše procenila. Njoj su advokati javili i nakon Lazukićevog saslušanja u petak da nije hteo da odgovara na pitanja i da je istakao da ništa od svega za šta ga je ona optužila nije tačno. Sve to ju je poremetilo, ali je morala da se spremi i pred publikom zablista.

Nataša je pevala nekoliko sati, a publika horski sa njom i za to vreme je đuskala i osmehivala se na bini. Pristala je da se fotografiše sa fanovima i druži sa publikom, koja joj je bacala poklone ne binu.

- Ona je profesionalac i nikada je nećete videti da se žali na privatne probleme ili da joj se ne radi. Ako je nešto dogovorila, to će ispoštovati - kaže izvor.

Nataša nije želela, na pitanja novinara, da komentariše Lukin postupak, odbijanje da odgovara na pitanja njenih advokata i negiranje krivice.

Pevam večeras - bilo je sve što je prokomentarisala novosadska Barbika, a na pitanje o ćerkicama kratko je poručila:

- Obe su dobro.

foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track