Ikodinović izvređao novinarku Kurira!

Verbalna tortura

Ikodinović izvređao novinarku Kurira!

Stars -
„U cilju istrage ne dajem izjave...“ Pazi da ne istraže i otkriju čime se zaista baviš", napisao je Dača na Tviteru posle razgovora u policiji

Kivan.Danilo Ikodinović i dalje koristi Tviter kako bi izlio sav svoj gnev na Zoricu Radulović, novinarku Kurira, zbog koje je prekjuče privođen na informativni razgovor u policiju povodom istrage zbog njenog spaljenog automobila.Posle našeg jučerašnjeg teksta Ikodinović je na Tviteru citirao deo Zoričine izjave, a onda ju je dodatno izvređao.„‘U cilju istrage ne dajem izjave’... Pazi da ne istraže i otkriju čime se zaista baviš. Prostitucija kod nas još uvek nije legalizovana“, napisao je on na Tviteru.Ova verbalna tortura bivšeg muža Nataše Bekvalac traje već danima, a Ikodinović očigledno nema nameru da se zaustavi jer se na novinarku nameračio još u vreme kad se razvodio od Nataše. Za svoj ljubavni brodolom tražio je krivicu u svemu i svakome jer je Zorica, radeći svoj posao, izveštavala o njegovim o razvodu. Tada su s njegove strane došle i ozbiljne pretnje Radulovićevoj, baš kao što sada dolaze uvrede.Zorica Radulović ne želi da se uvlači u polemiku s bivšim vaterpolistom i sadašnjim ugostiteljem, ali je ipak poručila:- Ne želim da se prepucavam. Podsetila bih ga samo da ima dve ćerke! Ne znam da li je on frustriran svojim prethodnim iskustvima sa ženama, pa je možda zbog toga toliko ogorčen, ali to nije razlog da iz mržnje vređa druge žene - kaže Radulovićeva.

Istraga u tokuNovinarki Kurira Zorici Radulović dvojica mladića su u noći između 22. i 23. juna na parkingu, u centru Novog Sada, zapalila automobil „alfa romeo“. Policija je preuzela sve mere kako bi počinioci bili uhvaćeni, a istraga je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track