MINISTARKE RAZVALILE NATINIM I JK PESMAMA! A to se nije svidelo Karleuši: Evo šta im je poručila, a Kijin odgovor je BOMBA! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić/Printscreen Instagram

MINISTARKE ODUVALE

MINISTARKE RAZVALILE NATINIM I JK PESMAMA! A to se nije svidelo Karleuši: Evo šta im je poručila, a Kijin odgovor je BOMBA! (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar i Ministarke napravile su pravu pometnu na svom prvom nastupu u novom sastavu, gde su predstavile svoju novu pesmu "Ne vraćam se na staro", ali to se mnogo nije dopalo Jeleni Karleuši koja je nastup nazvla karaoke šou.

Međutim, ono što je posebno izazvalo pažnju publike jeste što je Kija otpevala Karleušinu pesme i posle brojnih prozivki između njih dve. Mnogi su komentarisali da je to dobar Kijin potez, jer je time pokazala poštovanje prema Jeleni.

Karleuši se nije baš dopalo, pa je oplela na Tviteru po Kiji.

Međutim, Kockarevu to nije mnogo pogodilo i sve napade na nju Kija je prokomentarisala kao "simpatično", ali i da nema mnogo vremena da razmišlja o njima zbog mnogoborojnih obaveza.

"Skroz mi je simpatično. Ne razmišljam mnogo o Jeleni Karleuši. Ona je velika zvezda stvarno, ali ne razmišljaš o tome da bismo mogle da snimimo duet", rekla je Kockareva pred nastup.

Podsetimo, pevačica je nekoliko puta tvitovala o pebedici Zadruge Kiji Kockar i njenom pevanju, a Kockareva joj je uvek na šarmantan način odgovorila.

Pored pesama Jelene Karleuše, Kija i Ministarke su pevale dosta pesama Milice Pavlović i Nataše Bekvalac, a publika je fantastično reagovala i svi su oduševljeni kako Kija dobro peva i zvuči uživo.

Od poznatih došli su Veljko Ražnatović, Marko Šijan, Gazda Paja, Mina Vrbaški i Lepi Mića.

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track