UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Facebook Maja Avdibegovic

POTRESNO

UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!

Stars -

Maja Avdibegović (35), ćerkaMilića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, preksinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u stanu u sarajevskoj ulici Jezero.

Kako prenose bosanski mediji iz izvora bliskih istrazi, ćerku „doktora za rokenrol“ mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najverovatnije, predoziranje lekovima.

Stanari iz ulaza u kojem je stanovala nesretna Maja ispričali su da su je poslednji put videli u nedelju, 22. jula i da je bila vedra i optimistična.

- Nije mi ništa sumnjivo bilo, nije se ponašala čudno. Primetila sam samo da je sva natečena pa sam pomislila da je trudna. Znam da je imala novog momka koji je mlađi od nje. Mislim da je trebalo da idu na more. Kad sam je pitala je li u drugom stanju, kazala mi je: „Nisam, otičem od lekova koje uzimam“. Znam da je govorila istinu jer znam da je bila pod jakom terapijom. Bila je drago dete i volela sam je. Imala je težak život. Čula sam da su u njenoj krvi pronašli veliku količinu jakih i različitih lekova - rekla nam je uplakana Majina komšinica.

foto: Privatna Arhiva

Rekla je još da je Maja volela svog oca i da joj je teško padalo što je ostala sama s majkom Verom u stanu koja boluje od multipla skleroze. Ipak, najteže joj je padalo to što je odvojena od dvojice sinova, koji se nalaze u SOS Dečjem selu na Mojmilu.

Podsetimo, Maja se 1. juna ove godine pokušala da se ubije, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila i prevezena je na Psihijatrijsku kliniku, gde je lečena.

foto: Printscreen Facebook/ Maja Avdibegovic

Kurir.rs/Avaz/Foto Kurir/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track