CRVENO, DA SLUTI NA RADOST: Nina i Mladen ODUŠEVILI fanove! Da li je na putu prinova? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

lepe vesti na pomolu

CRVENO, DA SLUTI NA RADOST: Nina i Mladen ODUŠEVILI fanove! Da li je na putu prinova? (FOTO)

Stars -

Nina Prlja i Mladen Vuletić su par koji je sedam dana u nedelji pod budnim oko medija. Dešavanja, romanse, svađe, kroz sve zajedno prolaze i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dele svaki korak.

Njihov brak krunisan je u vili ,,Parova", pa smo svi bili svedoci dešavanju pre i nakon tog romantičnog čina. Burne rasprave, reči, ali i ljubavi koju su bezuslovno pokazali jedno prema drugom.

#goodnight ????

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on

Naime, Nina Prlja i Mladen Vuletić ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, što kad se pojave odvojeno, alikada se spoje, glavna su premija za medije.

Prognozirali su im raskid, da će nakon rijalitija ,,Parovi" raskinuti vezu, da će se razvesti, sve su to bila nagađanja cimera iz vile. Oni su dokazali suprotno, svakodnevno objavljuju fotografije na društvenim mrežama koliko uživaju u ljubavi.

Zanosna brineta je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj se nalaze kombinacija koju su obukli, verovatno za snimanje neke emisije. Na istoj fotografiji možemo videti da se podudaraju i sa ukusom, te su obukli slične komade odeće i iste boje i to crvene.

Da li to sluti na radost ili nam govore nešto drugo, ostaje da se vidi.

#happycouple #couplegoals #inlove ???❤️❤️

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja