GLUMICA NA LETOVANJU IZ PAKLA, SLOŠILO JOJ SE PA JE HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Anji Mit odmor DOŠAO GLAVE! Sve joj je PRESELO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PRETERALA

GLUMICA NA LETOVANJU IZ PAKLA, SLOŠILO JOJ SE PA JE HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Anji Mit odmor DOŠAO GLAVE! Sve joj je PRESELO! (FOTO)

Stars -

Anja Mit, poznata glumica, vodi računa o svom izgledu i redovno trenira, zdravo se hrani, te nije mogla ni na moru da miruje.

Ona je svakodnevno trenirala, plivala, a uglavnom je jela voće i povrće i pila zdrave šejkove, međutim zbog klimatske promene i jake temperature u jednom trenutku je osetila tegobe.

Atraktivna glumica provela je dve nedelje na Crnogorskom primorju, ali joj je sunce došlo glave, pa je osetila tegobe i onesvestila se, te završila u bolnici gde je primala infuziju i nekoliko dana nije izlazila iz apartmana.

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

Njena prijateljica koja je letovala sa njom prvo je mislila da se Anja šali s obzirom na to da je i u društvu poznata kao duhovita osoba, nije previše obraćala pažnju na nju. Međutim, posle Anjinog insistiranja da joj nije dobro, prijateljica i ona su se spakovale i otišle u Hitnu pomoć gde je konstatovano da je reč o sunčanici i da mora da odmah primi infuziju.

"Kada sam ugledala Anju da ulazi u Hitnu posmilila sam da je reč o snimanju serije, ali ipak to nije bilo. Strpljivo je čekala da je prime u ambulantu. Videla sam da je bila bleda i malaksala. S njom je bila jedna drugarica, koja je sve vreme hladila", kaže devojka koja se zadesila na licu mesta.

@gordana.rodic28 Moja majstorica Gocaaa❤️❤️❤️??????

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

Posle saveta lekara, Anja se zaputila u svoj apartman iz kojeg nije izlazila do kraja letovanja. Svaki dan je išla da prima infuzije kako bi povratila energiju, ali i slušala savete doktora kako bi mogla da se vrati u Beograd i ovih dana nastavi sa snimanjem serije “Istine i laži”.

Ali, kako je poznata po vedrom duhu i puna energije, Anja je nastavila da ide na treninge, pa mnogi kažu da nikada bolje nije izgledala i da ima duge izvajane noge.

"Komsije"?#komsije #snimanje

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

"Tačno je. Dobro sam i sve se dobro završilo. Evo me u Beogradu, čitam scenario za nove epizode serije i radujem se skorašnjem snimanju. Ponovo ćemo biti mala porodica", kaže Anja Mit misleći na popularnu seriju “Istine i laži“.

Inače, Anja je ranije pričala da se trudi da se hrani što zdravije.

"Uz to ide i lep izgled, što je dodatni benefit u mom poslu. Kod nas se i dalje mnogi iščuđavaju kad čuju da neko propagira zdrave namirnice, dok se na Zapadu, posebno u Holivudu, to već odavno podrazumeva. Nedopustivo je imati višak kilograma, lepo i negovano telo je stvar opšte kulture. Pogotovu za one koji se bave javnim poslom, kao što je gluma", rekla je ranije Anja Mit.

?

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

Ona ponekad oseti tegobe, ali ih brzo i rešava.

"Čim počnu da me bole želudac i glava, znam šta je posredi. Kako bih izbegla napetost i nerviranje, uvek nađem tih desetak minuta koliko mi je potrebno da jedem", priča Anja Mit.

@pozoristeterazije "Mister dolar"?

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

Kurir.rs/ Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track