SA VESNOM JE BIO VIŠE OD 4 DECENIJE U BRAKU: Uprkos rečima pesme, Oliver je IMAO VERU U LJUBAV! EVO šta je njihovu vezu činilo tako skladnom!
Foto: Instagram/Printscreen

LJUBAV ZA SVA VREMENA

SA VESNOM JE BIO VIŠE OD 4 DECENIJE U BRAKU: Uprkos rečima pesme, Oliver je IMAO VERU U LJUBAV! EVO šta je njihovu vezu činilo tako skladnom!

Stars -

Legendarni pevač Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini u KBC-u Split, i iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39).

foto: Instagram/Printscreen

Život pevača Olivera Dragojevića (69) bio je pun kontroverzi. Publiku je osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama, a njegov ljubavni život bio je prilično buran, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka.

Preko 40 godina je bio u braku sa Vesnom, zanosnom crnkom, ali brak se umalo raspao kada je na videlo izašla njegova afera.

foto: Printscreen YT

"Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije", rekao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

Autor hitova „Kad mi dođeš ti“, „Šta to bješe ljubav“, Magdalena“, „U ljubav vjere nemam“ na pitanje šta je recept za dug brak, govorio je:

"Moja supruga rekla bi vam da je za dug brak u kući važno imati dva banja (kupatila). U biti, Vesna i ja nemamo se vremena posvaditi jer sam malo kad doma zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumijevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji shvaćaš neke svoje greške pa ih više ne ponavljaš".

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/ javno.com / Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track