SUSRET SLOBE I ANDRIJE LAZOVIĆA IZNENADIO JE SVE: Pevač se oglasio nakon što se našao oči u oči sa bivšim Kijinim dečkom, evo šta kaže!
Foto: PrintScreen

otkrio kako je prošao sastanak

SUSRET SLOBE I ANDRIJE LAZOVIĆA IZNENADIO JE SVE: Pevač se oglasio nakon što se našao oči u oči sa bivšim Kijinim dečkom, evo šta kaže!

Stars -

Sloba Radanović nastavlja da intrigira javnost i nakon završetka rijalitija "Zadruga", a o susretu sa Andrijom Lazovićem, bivšim dečkom Kije Kockar svi pričaju.

Naime, Andrija i još uvek zakoniti suprug Kockareve našli su se za istim stolom u jednom od restorana u Budvi, a sada je Radanović otkrio šta je prethodilo ovom susretu koji je sve iznenadio.

foto: Printscreen youtube

"Svake godine sam tu večerao, jer je prijatna atmosfera, dobra hrana. Čak i sa Kristinom bio više puta, iako nisam ni znao da su oni bili ranije u vezi. Bio sam na večeri sa prijateljima, naišli su novinari i on je dečko u međuvremenu naišao, prišao, javio se, bio tu nekoliko minuta i otišao. Ništa specijalno. Ja sa njim nemam nikakvih nesuglasica. Nikoga on ni na šta nije naterao, tako da nema razloga da mi bude neprijatno. Sve se dogodilo posle onoga što sam ja uradio, tako da ja nemam pravo da bilo kome licemerišem. Nikome ništa ne zameram i svima im želim sve najbolje", rekao je Sloba.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track