ŠTO JE STARIJA, SVE JE BOLJA RIBA: Preplanula Jami se prži na suncu! (FOTO)
Foto: Kurir

PAPARACO

ŠTO JE STARIJA, SVE JE BOLJA RIBA: Preplanula Jami se prži na suncu! (FOTO)

Stars -

Jasna Milenković sa ćerkom letuje u Egiptu, gde se od jutra sunča na pesku i uživa u miru i tišini.

Ona je jedva je dočekala odmor da pobegne od gradske gužve i opusti se na omiljenoj destinaciji gde joj niko neće disati za vratom, niti je vući za rukav da se fotografiše s njom.

foto: Kurir

Zarađeni novac i bakšiš od nastupa nemilice troši sa ćerkom u Egiptu i ne pita šta koliko košta. Pored toga što je sebi priuštila luksuz i komfor u jednom od najboljih tamošnjih hotela, brojnim kupačima na plaži obezbedila je pogled na njeno vitko telo.

foto: Kurir

Ko bi rekao da Jami ima 48 godina!? Niko! Naprotiv, što je starija, sve je bolja riba, a pogotovo kada se skine u kupaći kostim. Tu su svi aduti - bujno poprsje, duge noge, uzak struk i zategnuta zadnjica. U to smo se uverili kada smo došli u posed fotografija s njenog letovanja.

Za nju je očigledno užitak to što leškari na vrelom pesku i sunča se, dok joj ležaljka služi za ostavljanje stvari. Kada sunce upekne, Jami uđe u more da se osveži, a onda opet na sunčanje. Kupači sigurno nisu ostali imuni dok su je posmatrali u takvom izdanju, pogotovo jer nije u muškom društvu, pa ostavlja slobodnog prostora da joj priđu.

foto: Kurir

Jami će po povratku iz Egipta snimiti novu pesmu, a onda će ponovo otići na kraći odmor u Tursku jer je od jeseni očekuju brojne svirke, koje će sigurno trajati do jutra, kako je to inače običaj kod folkerke.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja