Najnovije vesti

KATARINA GRUJIĆ HITNO S PLAŽE PREVEZENA U BOLNICU! NIJE MOGLA DA HODA: Alarmirani svi lekari, JEDVA IZBEGLA ODLAZAK POD NOŽ!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ZAPLAKALA OD MUKE

KATARINA GRUJIĆ HITNO S PLAŽE PREVEZENA U BOLNICU! NIJE MOGLA DA HODA: Alarmirani svi lekari, JEDVA IZBEGLA ODLAZAK POD NOŽ!

Stars

Sreći pevačice Katarine Grujić koja je otputovala na zasluženi odmor sa sestrom bojanom i sestrićem Lavom, nakon samo dva dana došao je kraj. Naime, odmor se pretvorio u pravu noćnu moru, kada je s plaže prevezena pravo u bolnicu zbog čira na želucu.

 

"Ona se posle ručka u restoranu na plaži požalila sestri da je stomak mnogo boli i da želi da ide kući. Krenule su zajedno, ali Kaća nije mogla čak ni da hoda. Počela je da se preznojava i da plače od bolova držeći se za stomak, pa ju je sestra odvezla u prvu bolnicu. Tu su je pregledali, izvadili joj krv i ustanovili da nije reč o slepom crevu već da joj je proradio čir na želudcu, pa su je hitno prevezli u bolnicu u Podgorici. Kaćin otac odmah je alarmirao sve prijatelje lekare pošto se pominjala operacija, ali Kaća je molila da joj daju neku terapiju samo da je ne seku jer ima nastupe tokom celog leta. Srećom, analize su pokazale da čir nije pukao, pa je izbegla nož, ali sada je na strogom režimu ishrane“, prenosi Svet i dodaje da se Kaća trenutno oseća dobro, pa je čak posle nekoliko dana imala i nastup u Budvi.

 

Klub je bio prepun, što je veoma dobro, jer bi se inače Kaća iznervirala i čir bi joj najverovatnije opet proradio.

 

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Svet/Foto: Aleksandar Jovanović Cile)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...