NIJE ISTO BITI DEČKO UČITELJICI I PEVAČICI: Gordana Džehverović iskreno o raskidu Teodore i Anđela! Ništa ne može da padne sa neba (VIDEO)
Foto: Printscreen

BRANILA ĆERKU

NIJE ISTO BITI DEČKO UČITELJICI I PEVAČICI: Gordana Džehverović iskreno o raskidu Teodore i Anđela! Ništa ne može da padne sa neba (VIDEO)

Stars -

Rijaliti ljubav Anđela Rankovića i Teodore Džehverović doživela je krah, a majka mlade pevačice Gordana Džehverović je gostujući u emisiji branila svoju ćerku.

Ona je tokom emisije rekla sve što zna o njihovom raskidu, ali je potpuno i stala na stranu svoje naslednice.

foto: Printscreen

"Nije Teodora jedina pevačica u Srbiji i svaka ta ima i dečka i muža i decu pa funkcionišu. Nije isto biti dečko učiteljici, i biti dečko pevačici. Znači Tedoora ne treba da ide na tezgu, ne treba da ide na nastupe, ali kada se vrati sa nastupa, ne kažem za Anđela, ali taj dečko treba da razume da je otišla i pevala i nekoga zabavljala", rekla je Goca i dodala:

"Nije dovoljno da samo ja tebe volim i želim u krevetu, ljubav je i razumevanje i poštovanje, nije ljubav samo seks, ljubav je i poštovanje razumevanje, da voliš partnera, da mu doneseš, spremiš ručak. Kod mene u kući se nikad nije znalo šta je muški, a šta ženski posao, ja sam znala da zapnem, ali sam znala i da sačekam da mi suprug skuva ručak ako radim.".

Ona je rekla da zna zašto su se oni svađali, kao i da bi volela manekena da sasluša.

"Ja bih volela njega da saslušam, znam zbog čega su se svađali, veliki pritisak je bio, on je otišao u Španiju da iskulira da se odmori. Ja sam želela da zajedno odu negde, spletom okolnosti ona mora sad da radi, vi možete da odete negde, ali ne možete da pobegnete odavde i vaših misli. U životu morate da se odlučite koliko vaša veza može da trpi i da ulažete u vezu, ne kažem samo za njih dvoje. Ljudi su zaljubljeni u njihovu ljubav jer nemaju svoju ljubav", rekla je Goca i dodala da je kod nje u kući potpuno drugačiji odnos.

"Kod nas postoji tolerancija, ja bih volela najviše da se oni drže za ruke i ceo dan gledaju Instagram, ali od toga se ne živi. Mora da se radi, ništa neće da padne s neba".

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track