HIT PONUDE U TRAVELLANDU: LETUJTE U GRČKOJ PO CENAMA NIŽIM I DO 50%!!!
Foto: Promo

HIT PONUDE U TRAVELLANDU: LETUJTE U GRČKOJ PO CENAMA NIŽIM I DO 50%!!!

Stars -

Još uvek tragate za idealnom destinacijom za porodično letovanje u Grčkoj? Važno vam je da pronađete kvalitetan i udoban smeštaj ali po povoljnoj ceni? Na pravom ste mestu jer pogodnosti koje vam pruža turistička agencija „Travelland“ nikako ne smete propustiti!

foto: Promo

Zanosna Kasandra, treći prst Halkidikija, godinama unazad predstavlja savršenu destinaciju za letovanje velikom broju posetilaca. Mediteranska klima, koja leti donosi veliki broj sunčanih i toplih dana, pogodna je za kupanje i bavljenje različitim aktivnostima u kristalno čistom moru. Prostrane plaže sačinjene od najfinijeg peska, prelepe uvale, tirkizna boja mora, palmino drveće i borove šume u unutrašnjosti poluostrva samo su neki od očaravajućih pejzaža kojima se Kasandra ponosi. Brojni gradići i naselja čuvaju bogato kulturno nasleđe, a sadržaji kojima ovo poluostrvo obiluje učiniće vaš boravak nezaboravnim. Kasandra je idealna kako za mlade željne zabave, tako i za porodice sa decom i one starije kojima prija miran i opušten odmor.

foto: Promo

Na 86 km udaljenosti od Soluna, a u mirnom delu Afitosa pozicioniran je prelepi hotel sa 4 zvezdice Aristoteles Beach. Od prelepe peščane plaže i kristalno čistog mora udaljen je svega 300 m. Hotel se sastoji od 8 odvojenih zgrada na tri sprata i raspolaže sa standardnim i family tip 2 sobama. Sobe su prostrane, klimatizovane i imaju balkon ili terasu sa kojih se pruža prelep pogled na more ili vrt. Sadrže TV, radio, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu... Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju na raspolaganju gostima su restoran, bar, bar pored bazena i bar na plaži, otvoreni bazen, mini market, teren za košarku, šah kao i besplatan parking za goste hotela. Usluga je all inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje.

foto: Promo

Aristoteles Beach je jedan od najtraženijih hotela iz bogate „Travellandove“ ponude i uvek se traži soba više. Požurite i iskoristite fenomenalnu akciju koja još uvek traje i rezervišite letovanje po ceni sniženoj za sjajnih 50%!!! Dvoje odraslih sa dvoje dece mogu ostvariti 7 nezaboravnih noćenja po ceni već od 571€ Uz to avio karta za drugo dete do 11,99 god je GRATIS!!!

foto: Promo

Jugoistočno od Afitosa nalazi se čuveno letovalište Hanioti. Krase ga prelepa peščana plaža, park pun zelenila i uske uličice pune prodvnica, taverni i restorana. Na samoj obali, nedaleko od gradskg parka smešten je Grand Otel sa 4 zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Od ostalih sadržaja tu su moderna konferencijska sala, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TVsala, stolovi za stoni tenis i još mnogo toga.

foto: Promo

Još danas iskoristite odlične “Travellandove” ponude i ostvarite popust na letovanje u Grand Otel hotelu od neverovatnih 43%. Ostvarite sedam noćenja za dve odrasle osobe i dvoje dece po ceni već od 427€!!!

foto: Promo

Imajte na umu da je interesovanje za ove sjajne ponude veliko, stoga ne čekajte već odmah rezervišite svoj idealan smeštaj. Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj ageniji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track