KAKAV USPEH KIJE KOCKAR?! JK neće da peva tamo gde nastupaju rijaliti zvezde, NEMA TIH PARA!
Foto: Zorana Jevtić

haos

KAKAV USPEH KIJE KOCKAR?! JK neće da peva tamo gde nastupaju rijaliti zvezde, NEMA TIH PARA!

Stars -

Jelena Karleuša toliko je besna zbog muzičkog uspeha rijaliti zvezda poput Kristine Kije Kockar da je čak javno obećala da neće nastupati u klubovima u kojima se one pojavljuju!

Po ko zna koji put, JK je putem svog Tviter naloga isprozivala učesnike rijalitija koji po njenom mišljenju nezasluženo dobijaju ogroman medijski prostor.

"Klubovi koji dovode rijaliti likove ne mogu da očekuju da ću na istom mestu i ja pevati, ma koliko novca su spremni da plate. Žao mi je", poručila je Jelena.

foto: Twitter Printscreen

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ona oglasi sličnim povodom. Kad je Kija Kockar objavila pesmu "Ne vraćam se na staro" u saradnji s Ministarkama i time doživela neverovatan uspeh, Jelena je takođe imala negativan komentar.

"Znate šta, ako je u Srbiji Kija sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim", napisala je ona tada.

Pobednica prve sezone "Zadruge" odmah joj je odgovorila, ali ne tako oštro kako su mnogi očekivali.

"U pravu si, Jeco, trebalo bi. I ja sam sa 17 godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim. A vidi me sad", rekla je Kija.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track