Najnovije vesti

NIJE MU PRVI PUT! OD NAPADA U CRNOJ GORI, ALEKSANDRA VIŠE NIGDE NE IDE SAMA: Pojede je strah, a da nije bilo obezbeđenja... EVO ŠTA BI BILO! JEZIVO!
Foto: Printscreen/Premijera

DRAMA

NIJE MU PRVI PUT! OD NAPADA U CRNOJ GORI, ALEKSANDRA VIŠE NIGDE NE IDE SAMA: Pojede je strah, a da nije bilo obezbeđenja... EVO ŠTA BI BILO! JEZIVO!

Stars

Aleksandra Mladenović sama više ni hotelsku sobu ne napušta! Naime, kako se navodi, nepoznati muškarac napao ju je na plaži i od tog trenutka pevačica živi u konstantnom strahu.

 

"Aleksandra je preživela pravu dramu u Crnoj Gori. Nepoznati muškarac ju je napao na plaži, a da nije bila okružena ljudima koji su joj odmah pritekli u pomoć, ko zna kako bi se završilo. Sve je počelo na njenom nastupu u jednom klubu na primorju. Muškarac je prišao da se slikaju, međutim kako je bio jako naporan Aleksandra se uplašila i pokišala da se skloni, ali ju je on zgrabio za ruku. Ona je vrisnula, obezbeđenje je odmah reagovalo, pa je fan izbačen napolje", otkrio je izvor.

 

Zato bez prijatelja pevačica sama ne ide više nikuda!

 

foto: Printscreen/Instagram

"To se završilo, međutim, muškarac je očigledno bio uporan. Sledećeg dana je pevačicu sačekao na plaži, i čim su se njeni prijatelji sklonili on je pritrčao i povukao je k sebi. Odmah ga je prepoznala i vrisnula, a u pomoć su joj pritekli ljudi. Aleksandra je odmah otišla sa plaže, a sada je u strahu da je taj muškarac ne sačeka negde, pa se više ne kreće sama", zaključuje izvor.

 

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen/Premijera)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...