GLAMUROZNA PROSLAVA 16. ROĐENDANA

KURIR UŽIVO SA CRVENOG TEPIHA! STORY HALL OF FAME PRVI PUT U SARAJEVU: Neda Ukraden pokorila u crnoj haljini sa čipkom! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Časopis "Story" ove godine proslavlja 16. rođendan u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu, gde se "Story Hall of Fame" po prvi put održava.

Na crveni tepih među prvima stigla je legendarna pevačica sevdalinki Hanka Paldum.

"Ovo je sjajna ideja. Sve što se događa na okupnjanju ljudi, na druženju i širenju pozitivne emocije, ja podržavam. A Sarajevo je po tome poznato. Samo neka ovakvih događaja bude što više. Dugi niz godina pratim Story i vi ste jedna respektabilna novina, tako da od ove večeri očekujem sve najbolje", rekla je ona.

foto: Robert Gaspert, Story.rs

Odmah za njom, stigao je i gitarista i pevača benda Letu štuke, Dino Šaran.

"Moram priznati da inače ne čitam novine, ali znam da je Story jedan od najčitanijih magazina. Moram priznati i da sam inače više za kućna druženja, ali vi ste uspeli da me izvučete napolje", rekao je on uz osmeh.

On je, inače, došao je u društvu supruge i dece.

"Jako mi se sviđa ideja što je Story Hall of Fame nakon Zagreba stigao i u Sarajevo. Samo, ovde je užasno vruće pa nisam došao u odelu nego sam se odenuo šareno, na temu 'Urban jungle'-a. Bio sam na jednom vašem partiju u Zagrebu i sjajno sam se proveo. Nadam se i očekuje da će večeras zabava biti još bolja", bio je siguran Deen, poznati bosanskohercegovački pevač.

foto: Robert Gaspert, Story.rs

Na žurki pojavio se i redatelj i scenarista Ademir Kenović:

"Znam da se Story bavi dobrim, pozitivnim stvarima, čak i nekim događajima koji se ovde zbivaju. Pratite naš film, našu scenu i jako vam dobro ide. Naš deo posla, nas umetnika, je da pohodimo ovakva događanja gde srećemo kolege iz raznih zemalja. Jako smo polaskani kada mediji dođu u Sarajevo, za nas je to velika čast i privilegija", rekao je on.

1 / 11 Foto: Robert Gaspert, Story.rs

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

Za najboljeg glumca proglašen je Emir Hadžihafizbegović, a glumicu Jasna Žalica.

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

Nagradu za najbolju grupu odneo je Letu Štuke.

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

Maja Sar proglašena je najboljom pevačicom!

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

Najboljim filmom proglašen je film "Žaba", bosanskohercegovačkog redatelja Elmira Jukića, ekranizacija kultne kazališne drame pisca i dramaturga Dubravka Mihanovića.

Razija Mujanović odabrana je za najbolju sportašicu. Bosansko-hercegovačka košarkašica čak je tri puta izabrana za najbolju košarkašicu Evrope, 1991, 1994 i 1995 godine. Godine 2017. uz velikane kao što su Šekil Onil, Tonij Kukoča, Miki Berkovic, Valdia Valters i Dušana Ivkovića, Razija je primljena u FIBA-inu, odnosno Košarkašku Kuću slavnih.

Bojan Hadžihalilović izabran je za najboljeg dizajnera. Bojan je sa suprugom Dadom osnivač agencije Fabrike koja je danas jedna od najuspešnijih u regiji, dok je laskava titula za životno delo pripala je Ademiru Kenoviću, uglednom bosanskohercegovački reditelju, producentu i scenaristu.

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

Ovaj glamurozni događaj se, inače, već godinama organizuje u Zagrebu. Važi za jedan od najvažnijih događaja na hrvatskoj estradnoj sceni, kog zvezde muzike, filma, sporta, televizije, mode, pa i ostali učesnici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, i za njega se pripremaju mesecima unapred.

foto: Instagram screenshot

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, "Story" će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom "Story Urban Jungle". Biće zanimljivo videti kako su najuticajnija lica bosansko-hercegovačkog javnog života uskladila svoj stajling s ovogodišnjom temom žurke.

(Kurir.rs/Story.hr/ Foto: Robert Gaspert/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track