SERGEJ ĆETKOVIĆ I DANAS LJUBOMORAN! EVO ŠTA RADI KAD NJEGOVOJ ŽENI NEKO UDELI KOMPLIMENT: Tako čuvam svoj brak i svoju porodicu!
Foto: Marina Lopičić

PROGOVORIO

SERGEJ ĆETKOVIĆ I DANAS LJUBOMORAN! EVO ŠTA RADI KAD NJEGOVOJ ŽENI NEKO UDELI KOMPLIMENT: Tako čuvam svoj brak i svoju porodicu!

Stars -

Poznati pevač uživa u jednom od najskladnijih brakova poznatih javnosti. S lepom Kristinom se venčao 1999. godine, a njhovu bračnu sreću upotpunile su ćerke Mila i Lola.

Kako je Sergej Ćetković istakao odgovarajući na pitanja fanova, na početku i u njihovoj idiličnoj zajednici bilo je ljubomore, koja je i danas prisutna, ali u granicama normale.

"Ljubomore je bilo na početku braka, a sada je sve to u granicama normale jer imamo bezrezervno poverenje jedno u drugo. Naravno da joj se udvaraju. Prija mi kada joj neko udeli kompliment, ali i dalje ljubomorno čuvam svoj brak i svoju porodicu", otkrio je on.

Pored tako lepe žene, a i kao "pobornik majke prirode", dotakao se toga šta se danas smatra atraktivnim, te progovorio o plastičnim operacijama i tome koliko je materijalno bitno u jednoj ljubavnoj zajednici.

"Tužno je kada shvatiš da je materijalno pobedilo duhovno i da je mnogima, podjednako ženama i muškarcima, jedini cilj samo lični interes", prenosi Blic pevačeve reči. "Što se tiče silikona, iako sam pobornik majke prirode, nikoga ne osuđujem. Sve je stvar ličnog izbora i svako radi ono što hoće i što ga čini srećnim i zadovoljnim".

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track