IDI U BEOGRAD PA NEK TE LEČE! Miljana Kulić dobila OZBILJNU INFEKCIJU, lekar odbio da joj pomogne! NIJE HTEO NI DA JOJ PRIĐE!
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL!

IDI U BEOGRAD PA NEK TE LEČE! Miljana Kulić dobila OZBILJNU INFEKCIJU, lekar odbio da joj pomogne! NIJE HTEO NI DA JOJ PRIĐE!

Stars -

Miljani Kulić juče je pozlilo zbog komplikacija sa ranom posle operacije vađenja silikona iz usana, ali su u bolnici u Nišu odbili da joj ukažu prvu pomoć.

Ovo tvrdi majka rijaliti zvezde Marija Kulić, koju smo sreli ispred klinike, a koja je bila potresena, uznemirena i uplašena za život svoje ćerke. Kulićevu su roditelji oko podneva hitno odveli na odeljenje Urgentne medicine zbog visoke temperature, gde je ustanovljeno da ima infekciju rane posle operativnog zahvata i uputili je na maksilofacijalnu hirurgiju. Međutim, prema Marijinim rečima, tamo su odbili da pregledaju Miljanu.

Marija Kulić
Marija Kulićfoto: Zorana Jevtić

- Imala je temperaturu 39, odveli smo je da primi infuziju jer ona ne sme ništa da jede i pije zbog rane koja joj je ušivena. Plašili smo se da ne dehidrira. U Hitnoj su je lepo primili, dali su joj lek „ringer“, „diklofen“ za obaranje temperature i glukozu. Doktorka joj je izmerila pritisak, koji je bio 85 sa 65, i rekla nam da je to znak ozbiljne infekcije. Dala joj je uput za maksilofacijalnog hirurga. Doktor Predrag Radović je napisao izveštaj a da je uopšte nije pregledao. Pričao je sa Miljanom sa četiri metra razdaljine, nije hteo da priđe da joj pogleda ranu. Samo je pitao gde je rađena intervencija i rekao: „Idi u Beograd, pa nek te oni leče“. On nju šalje u Beograd sa temperaturom po ovoj vrućini, a dobro zna da ne sme da putuje u takvom stanju! Nisu joj ukazali prvu pomoć, čak nisu hteli ni da joj očiste ranu - kaže razočarana Kulićka.

Zabrinut... Miljanin otac Siniša Kulić
Zabrinut... Miljanin otac Siniša Kulićfoto: Kurir/M.S.

Prema njenim rečima, tada je došao direktor Maksilofacijalne klinike.

- Zamislite da je doktor rekao direktoru: „Ajde, bre, zaje*i, nemam šta da je gledam. Idem da legnem.To se desilo u prisustvu Miljane i mog supruga Siniše. Lekar je napisao izveštaj u kojem piše: „Pacijentkinja operisana u drugoj ustanovi. Prisutna dehistencija rane na donjoj usni u dužini od pet milimetara, koja ne zahteva hiruršku obradu. Neophodno je javiti se nadležnom operatoru i nastaviti sa započetom terapijom“. Vodićemo je i na Infektivnu kliniku da vidimo da li je u pitanju neki virus - ispričala je Marija za Kurir.

Direktor klinike

DOKTOR JE PREGLEDAO MILJANU

Direktor Maksilofacijalne klinike u Nišu Aleksandar Mitić za Kurir je rekao da su oni u slučaju Miljane Kulić postupili u skladu sa pravilnikom svoje struke.

- Sišao sam da vidim u čemu je problem, doktor je pregledao pacijentkinju i zaključio da je rana pod upalom i da mora prvo antibioticima da se tretira. Prema mišljenju lekara, ne može da se vrši operativni zahvat dok je rana pod upalom. Moram da napomenem da pacijenti ne mogu sami sebi da određuju terapiju i tok lečenja.

Estetika

IZVADILA SILIKONE JER JOJ SE NISU SVIĐALI

Tokom učešća u prvoj sezoni „Zadruge“ Kulićeva je više puta rekla da planira da izvadi silikone iz usana jer su preveliki, a prekjuče je to obećanje sprovela u delo. Miljana je u Beogradu posetila jednu privatnu kliniku, gde je urađen zahvat, inače nimalo prijatan. Rijaliti zvezda je posle sat i po vremena izašla iz bolnice držeći krvavu maramicu preko usta, dok joj je ruka drhtala zbog bolova.

foto: Kurir

(Kurir / Ivan Ercegovčević - Marko Smiljković/ foto: Zorana Jevitć)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track