NINA MORIĆ JE VODILA BITKU ZA STARATELJSTVO: Muž joj završio u zatvoru, njegova porodica ju je nazivala NARKOMANKOM, a sada mu se vratila! SVI U ŠOKU
Foto: Printscreen Instagram

O NJENOM POTEZU BRUJI BALKAN

NINA MORIĆ JE VODILA BITKU ZA STARATELJSTVO: Muž joj završio u zatvoru, njegova porodica ju je nazivala NARKOMANKOM, a sada mu se vratila! SVI U ŠOKU

Stars -

Hrvatska manekenka Nina Morić (42) je u poslednje tri godine prolazila kroz pravu porodičnu dramu, a afera sa suprugom Fabriciom Koronom punila je medijske stupce u regionu.

Naime, Nina je u braku sa Italijanom Fabriciom Koronom dobila sina Karlosa, koji sada ima 15 godina, a nakon razvoda par je dugo vodio borbu za starateljstvo.

foto: Printscreen Instagram

Na kraju, Karlos je pripao ocu, što je manekenki veoma teško palo, pa je imala i depresivne faze, a sve je kulminiralo pre nekoliko meseci kada je otvorila dušu medijima priznavši da sina viđa samo u strogo kontrolisanim uslovima i da ga čuva baka, jer je Fabricio završio u zatavoru.

Takođe, Karlos je prošle godine više od osam meseci išao na neuropsihijatriju, a očekivano - nije isuviše privražen majci.

Ipak, izgleda da je Nina rešila da zaboravi sve nevolje i probleme, te da oprosti Fabriciu i njegovoj porodici to što su je optuživali da je narkomanka, terali je da ide na testiranja, zabranjivali svaki kontakt sa sinom. Ona je započela novo razdoblje u životu, novi početak koji se nikada neće završiti, kako sama kaže.

"Sa Fabricijom sam pronašla novi put. Novi osećaj za porodicu", rekla je Nina za italijanski časopis "Chi".

Ma l’amore che cos’è???!!! @adalet_official #laportadelcuore @gabrieleparpiglia

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

Ona je na Instagramu ostavila i emotivnu poruku uz njihovu fotografiju:

"Povratak Fabriciju je deo našeg putovanja. Karlos je naša jedinstvena Itaka. Osećaj koji stvara porodica prevladava sve razdore, ljubomoru, pravne barijere kao što je razvod. Ljubav. Eto šta ću poneti u Milano u koferu. Ljubav koja pobeđuje sve. Zauvek... Niko neće otići u Majami, neće putovati "preko bare", nećemo u nikakva sela... Jednostavno, naš novi početak biće u Milanu".

Podsetimo, 42-godišnja Hrvatica prošle godine obelodanila je kako je u bivši suprug u zatvoru pred detetom bacio na zid i počeo da je guši, a potom je demolirao sve oko sebe.

"Porodica je izvan vremena i prostora. Ona može da prebrodi svaku gorčinu", dodala je ona za "Chi", a imala je šta da poruči i svom sinu.

"Postoji samo jedna stvar koju mogu da uradim. Da gradim tvoje snove, a onda da te pustim da ih ostvariš. Ako se tvoja nadanja pretvore u razočaranje, pokušaću da ti dam snagu da nastaviš da se nadaš, moj sinčiću", zaključila je ona.

La Storia siamo noi...L’amore nella sua accezione migliore. @nina__moric #carlosmaria

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

Kurir.rs/24.hr/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track