NEVIĐENA PONUDA STIGLA IZ TURSKE: Tokom sedme sezone Parova snimaće se serija o učesnicima! HIT!
Foto: Printscreen/Youtube

ZANIMLJIVO

NEVIĐENA PONUDA STIGLA IZ TURSKE: Tokom sedme sezone Parova snimaće se serija o učesnicima! HIT!

Stars -

Jedan od najpoznatijih striming servisa i TV mreža čiji se program emituje u preko 150 zemalja, uputio je dopis Hepi televiziji da će tokom jeseni snimiti prvu sezonu igrane serije bazirane na realističnim, a pre svega na krajnje dramatičnim događajima koji su se odvijali u poslednjoj sezoni rijaliti programa "Parovi".

Kako saznajemo, radni naslov serije koja će pre svega pratiti krucijalne događaje sa Ivanom, Gastozom, Milijem, ali i Požgajem, Dalilom, Zerinom, Irmom, biće „Yalniz“, što u prevodu znači - "usamljeni", i prva sezona će imati deset epizoda.

foto: Pritnscreen

"Poslednjih godina radimo na dosta projekata, ali je najveći problem pronaći dobar i kvalitetan scenario. Često se desi da su predlozi koje dobijemo previše neuverljivi i nadasve neubedljivi, i liče na nešto što u realnosti nikada ne bi moglo da se desi. Upravo iz tih razloga su nas zaintrigirale priče mnogih učesnika "Parova", jer takvu autentičnost, ne može ni najbolji i najkreativniji scenaristički tim da osmisli", saznajemo od čelnih ljudi turske produkcije.

Oni navode da ih je u startu zainteresovao ceo koncept rijaliti programa "Parovi", a nakon praćenja svih šest sezona doneli su ovu odluku i odbarali vodeće likove.

foto: Damir Dervišagić

"Ne sećam se da sam video toliko drame na jednom mestu. I sa toliko emocija. Nakon dosta premišljanja, odlučio sam se na potez, koji će, nadam se, u nekoj meri uticati, a i promeniti koncept dosadašnjih serija, jer ćemo se truditi da ovaj projekat žanrovski ne opredelimo, već ćemo imati sve elemente od akcije, trilera, preko komedije do drame i farse, a po mom mišljenju to je sve što je potrebno za jednu dobru seriju", kaže turski producent.

Još uvek nije navedeno ko će igrati vodeće likove, ali je izvesno da će to biti popularni glumci u Turkoj, ali i šire.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track