Najnovije vesti

KULIĆKA JE STRAŠNO HRABRA ŽENA: Voditeljka Zadruge progovorila o detaljima nove sezone, pa spomenula i BIVŠE TAKMIČARE! EVO šta je otkrila...(FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SPREMA SE SPEKTAKL

KULIĆKA JE STRAŠNO HRABRA ŽENA: Voditeljka Zadruge progovorila o detaljima nove sezone, pa spomenula i BIVŠE TAKMIČARE! EVO šta je otkrila...(FOTO)

Stars

Voditeljka Dušica Jakovljević punom parom se priprema za novu sezonu "Zadruge", i otkriva da li je u kontaktu sa bivšim zadrugarima, ali i šta misli o potencijalnom ulasku Miljane Kulić sa bebom drugu sezonu rijalitija.

 

Iako je sa svima iz prethodnog rijalitija ostala u dobrim odnosima, voditeljka Dušica Jakovljević ističe da se privatno ne druži sa ljudima sa posla, ali da bi volela da jednom prilikom izađe u grad sa bivšim zadrugarima.

foto: Printscreen YouTube

"Povremeno sam u kontaktu preko “Instagrama” sa starim zadrugarima. Srela sam se sa par njih kada smo radili emisije, pa smo popričali, ali se jako malo družim sa ljudima sa posla. Sa svima sam u odličnim odnosima, svi se uvek lepo ispozdravljamo i imamo lepa mišljenja jedno o drugom, ali sam posvetila ovo leto apsolutno svojoj deci. Čak sam se i sa prijateljima malo viđala, sem ukoliko odemo na kafu ili ručak u toku dana. Tako da, nisam se ni sa kim videla privatno, dogovarali smo se da odemo u grad i možda pred “Zadrugu 2” izađem u provod sa nekim zadrugarima, mislim da bi to bilo baš lepo", ističe voditeljka.

 

U medijima se uveliko navode potencijalni učesnici novog rijalitija, a onaj koji trenutno privlači najviše pažnje svakako je potencijalan ulazak Miljane Kulić sa bebom i Ivanom Marinkovićem.

foto: Printscreen/Youtube

"Za mene je Miljanin potez da uđe kao trudna žena u “Zadrugu” hrabrost, iako će neko reći da je ludost. Miljana, kao i svaka žena i mlada majka želi da sebe i svoje dete obezbedi najbolje. Ona je neko ko ima rijaliti iskustvo i ko je naviknut na te uslove života, i trudna ili ne, vrlo se u njima dobro snalazi. Tako da, ne bi me iznenadilo da uđe sa sve bebom. Mislim da kao što joj nije ništa falilo dok je bila trudna, štaviše imala je najbolju moguću negu u prvoj “Zadruzi”, tako i ako se odvaži da uđe i sa detetom i ocem svog deteta možda oboma može da bude za nauk. Što se tiče ostalih potencijalnih učesnika koji se navode u medijima ovih dana, ne znam ništa o njima. Ono što znam, jeste da se šuška po “Pinku” da je napravljen neverovatan kasting i da nas tek očekuju neviđena iznenađenja u “Zadruzi 2”, pogotovo što se tiče različitosti takmičara", kaže Dušica.

 

Kako je protekli projekat trajao devet meseci, Dušica ne krije da nije imala mnogo slobodnog vremena za sebe i svoju porodicu, što ovog puta planira da promeni i to uz pomoć bolje organizacije. Ipak, kako tvrdi njena porodica ima razumevanja za nju, pa joj ništa ne zamera.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam se mnogim stvarima naučila u toku “Zadruge 1”. Negde u drugoj polovini sam naučila da raspolažem svojim vremenom, a sada sam odlučila da i sama sebi zadam nove i zahtevnije zadatke. To ce zahtevati moje još veće angažovanje oko dece i privatnih obaveza. Želim da napravim bolju raspodelu obaveza, već smo se deca i ja pripremili za dodatne vanškolske aktivnosti koje prate svakodnevne obaveze. Tu su svakako i moji roditelji da pomognu, ali evo sada punim baterije pred novu “Zadrugu”, tako da sam poptuno spremna i privatno i poslovno za sve ono sto kreće 21. avgusta kada odem na “TV Pink”, zaključuje voditeljka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Blic / Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...