Najnovije vesti

IZAŠLA SAM IZ ZONE KOMFORA I UŠLA U ZONU RIZIKA: Bekvalčeva je prošla kroz težak period, a sada je otkrila kako se oseća!
Foto: Dragan Kadić

PORODICA JOJ DAJE SNAGU

IZAŠLA SAM IZ ZONE KOMFORA I UŠLA U ZONU RIZIKA: Bekvalčeva je prošla kroz težak period, a sada je otkrila kako se oseća!

Stars

Popularna pevačica Nataša Bekvalac je proteklih meseci prošla kroz turbulentan period jer je u aprilu prijavila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje.

Ona se nakon svega vratila na muzičku scenu nikad jača, a potpuno se posvetila ćerki Katji koja joj daje snagu da hrabro nastavi život dalje.

foto: printscreen

Vratila je osmeh na lice, a izgleda nikad lepše.

"Ja se nisam smejala samo u intervjuu, smejem se generalno", rekla je pevačica i navela da je sada mršavija jer se jedi.

Novosadska barbika je otkrila da se vratila u Novi Sad zbog porodice, koja joj je najviše pomogla u oporavku.

"Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad nekako za odrastanje moje dece pitomiji i bolji za odrastanje., rekla je i dodala.

"Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja", rekla je Nataša.

Nataša je na oduševljenje brojnih fanova najavila i novu pesmu i iznenađenje za svoju publiku.

"Meni je uvek do muzike, vraćam se onom što najbolje znam da radim i tako se osećam sigurnije. Ne bih da pravim pompu, ali mislim da ćete svi biti iznenađeni. Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika, pa šta mi Bog da", rekla je Bekvalčeva za emisiju "Ekskluzivno".

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...