REPER ULAŽE NOVAC U NEKRETNINU: Vuk Mob zida kuću od milion evra! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

NEIMAR

REPER ULAŽE NOVAC U NEKRETNINU: Vuk Mob zida kuću od milion evra! (FOTO)

Stars -

Vuk Mob rešio je da se skući i odvoji od roditelja i pre skoro godinu dana počeo je izgradnju vile u Žarkovu vredne 1.000.000 evra, saznaje Kurir.

foto: Dragana Udovičić

Reper je kupio plac u beogradskom naselju, nakon čega je angažovao arhitektu i građevinskog inženjera kako bi mu napravili nacrt kuće. Kako kažu komšije iz ulice u kojoj se kuća nalazi, tu je donedavno bila deponija, ali je Vuk platio majstore da je što pre uklone.

foto: pRIVATNA ARHIVA

- Kuća se radi danonoćno, majstori su baš vredni jer Vuk želi da se što pre useli. On ne štedi novac kad je gradnja u pitanju. Vila je podignuta u roku od godinu dana, a nedavno su završeni fasada i krečenje. Ostale su da se odrade još neke sitnice, nakon čega će Vuk angažovati stručnjaka za enterijer kako bi opremio dom u stilu svetskih zvezda. Do sada je u gradnju uložio oko 800.000 evra, a uređenje unutrašnjosti, po njegovoj proceni, koštaće ga još nekih 200.000 evra - kaže Vukov blizak prijatelj.

foto: pRIVATNA ARHIVA

Naša ekipa razgovarala je i s reperovim komšijama, koje su srećne što će u ulici imati poznatog pevača.

foto: pRIVATNA ARHIVA

- Mi jedva čekamo da se useli jer je njegova kuća zaista lepa. Mnogo smo mu zahvalni što je uklonio tu deponiju jer smo imali problema zbog toga. Često ga viđamo kad dolazi da obilazi radove. Obično dođe u svom "mercedesu", i to sam. Donedavno je dolazila s njim neka devojka, ali više ne. Čuli smo da mu je ona bila verenica i da je trebalo da se zajedno usele. Kulturan je mladić, uvek se lepo javi. Nadamo se da će kad se useli možda i asfaltirati ulicu, jer izgleda jako loše - kažu komšije.

foto: pRIVATNA ARHIVA

Pozvali smo Vuka, ali je on bio nedostupan.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić

Ostaje blizu roditelja

Vuk Mob odvojiće se od roditelja, ali ne planira da ide daleko od njih. Njegova porodica - otac, majka i braća Tadija i Vasilije, žive u blizini njegovog novog doma.

- On je veoma vezan za porodicu, a s obzirom na to da mnogo radi i da ih retko viđa, odlučio je da kuću izgradi u njihovoj blizini - kaže izvor blizak Vuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track