ROKVIĆ SLAVI LEPE VESTI: Nikola i Bojana čekaju drugo dete, Marinko presrećan!
Foto: Dragan Kadić

SREĆA

ROKVIĆ SLAVI LEPE VESTI: Nikola i Bojana čekaju drugo dete, Marinko presrećan!

Stars -

Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka Bojana Barović, postaće roditelji po drugi put. Popularni par u martu sledeće godine podariće dvogodišnjoj ćerki Leoni brata ili sestru.

foto: Pritnscreen/Instagram

Sin našeg slavnog pevača Marinka Rokvića, koji je u braku sa Bojanom više od dve godine, pre tri meseca saznao je vest zbog koje je neizmerno srećan. Manekenka je, čim je utvrdila da je u drugom stanju, radosnu vest podelila sa suprugom, ali, kako nalažu običaji, par je sačekao da prođe neko vreme kako bi obavestili prijatelje i javnost.

foto: Radio S

- Kada mi je Bojana rekla da je trudna, bio sam najsrećniji čovek na svetu. Želeo sam da tu radost podelim sa svima koje znamo, ali uspeo sam nekako da se suzdržim, jer se u početku to ne radi. Tog dana sam divne vesti saopštio samo roditeljima i bratu. Toliko sam bio oduševljen da me euforija još drži - rekao je Nikola za magazin Stori.

foto: Dragan Kadić

Iako supružnici nisu planirali prinovu u skorije vreme kako bi naslednica Leona mogla da shvati kakav je dar imati brata ili sestru, Bojana ističe da ih je novost i te kako obradovala.

- Htela sam da se napravi malo veća razlika kako bismo Leoni mogli da objasnimo neke stvari. U njenom uzrastu deca iz dana u dan postaju sve razumnija, a mogu samo da zamislim šta će sve moći sledećeg marta da shvati - kaže ona i dodaje da će u drugoj trudnoći biti dosta opuštenija jer zna šta sme, a šta ne i kako da se hrani.

foto: Dragana Udovičić

Dok je Leona rođena u Americi jer je Bojana tada imala modne angažmane u Njujorku, roditelji kažu da im je plan sada drugačiji.

foto: Printscreen

- Drugo dete će se verovatno roditi u Beogradu jer bi bilo komplikovano da se sa Leonom selimo na drugi kraj sveta na nekoliko meseci, a svoj stan tamo sam odavno otkazala. Tu su i bake i deke i svi poslovi, ali ko zna, možda i promenimo odluku - kaže Bojana.

Kontaktirali smo i s ponosnim dedom Marinkom Rokvićem, koji je oduševljen ovom vešću.

foto: Dragana Udovičić

- Supruga i ja smo bili presrećni kada smo saznali da će Nikola i Bojana ponovo postati roditelji. Ne mogu da opišem tu sreću. Nije bitno da li će biti dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Baka i deka će da ga čuvaju kao i ostale unučiće. Jedva čekamo. Sada je na redu da i sin Marko dobije drugo dete - kaže nam Marinko.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

Ljubav na prvi pogled Upoznali se u rijalitiju

Nikola i Bojana su se upoznali 2010. godine tokom učešća u rijalitiju "Survajver", kada su i ušli u vezu. Venčali su se 2016. godine u krugu porodice i najbližih prijatelja u manastiru Mileševa, a u avgustu te godine dobili su ćerku Leonu.

foto: Dragan Kadić

- Taj dan, čas i trenutak. Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - napisao je tada Nikola ispod slike sa venčanja.

35 godina ima Bojana Barović 33 godine ima Nikola Rokvić 2 godine su pevač i manekenka u braku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja