NADEŽDA URADILA ZUBE, PA PRIZNALA DA IMA VIŠE UDVARAČA: Biljićeva progovorila o ljubavi, a evo na kog cimera je LJUTA!
Foto: Printscreen/Youtube

ZABORAVILA MIKIJA

NADEŽDA URADILA ZUBE, PA PRIZNALA DA IMA VIŠE UDVARAČA: Biljićeva progovorila o ljubavi, a evo na kog cimera je LJUTA!

Stars -

Bivša učesnica rijaltija Nadežda Biljić, ostavila je svoj pečat u ovom projektu svojim nesvakidašnjim karakterom.

Nadežda je u "Zadruzi" najpre stupila u vezu sa di-džejom Banetom Čolakom, a ubrzo potom ljubavnu romasu otpočela je sa rijaliti igračem Miroslavom Mikijem Đuričićem. Miki i Nadežda su imali kratku ali burnu vezu o kojoj su mediji neprestano brujali.

foto: Printscreen Youtube

Mnoge je zanimalo u kakvom su odnosu sada Bane i Nadežda s obzirom na to da su svakodnevno bivši zadrugari imali žustre rasprave, a pevačica je za Pink.rs odgovorila da su konačno uspeli da uspostave normalnu komunikaciju.

"Uspeli smo nekako da uspostavimo normalnu komunikaciju posle Zadruge i ljuta sam na njega jer je blatio mog bivšeg verenika", rekla je Nadežda. Ljubavnu romansu pevačica je započela u rijalitiju sa bivšim verenikom Mikijem Đuričić sa kojim je javno imala seks pred kamerama, a za njihov sadašnji odnos je rekla da je čisto prijateljski.

"Ja sam zvala Mikija malopre da mu se pohvalim kako izgledam, a njegov komentar je bio "Top". Mi smo ostali veoma dobri prijatelji i mi svi smo dokaz da posle ljubavi ima prijateljstva", rekla je pevačica. Nadežda je o svojim emocijama u Zadruzi uvek otvoreno pričala, a sada je sa svojim fanovima podelila to da je srećno zaljubljena.

foto: Printscreen/Youtube

"Imam simpatiju i jako mi prija", tajanstveno je odgovorila Nadežda. Na pitanje sa kojim zadrugarom je ostala u kontaktu pored Mikija, pevačica je rekla da je to ujedno i Mikijev rijaliti drug Bora Santana.

"Sa Borom se čujem redovno i čekam da se vrati iz inostranstva da idemo u provod", rekla je Nadežda. Nadežda nije mogla a da se ne pohvali i svojim novim izledom, pa je otkrila i da joj je korekcija zubi donela neke benefite.

"Uradila sam zube i bolje se osećam. Sada imam više udvarača", pohvalila se pevačica.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track