NEKAD I SAD

POBEDIO JE U ZG PRE 7 GODINA, PA DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU SA ANOM SEVIĆ: Život mu se promenio iz korena, a evo zbog čega se DANAS od njega PLAŠE! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Stefan Petrušić je 2011. godine oduševio u "Zvezdama Granda", a odneo je pobedu i svi su mu prognozirali sjajnu karijeru.

Njegova pobeda ostala je u senci nakon saobraćajne nezgode koja se desila nakon koncerta u Novom Sadu na kom su nastupile "Zvezde granda".

Pevač je bio za volanom dok su Ana Sević i Vanja Mijatović bile na zadnjem sedištu.

foto: Damir Dervišagić

"Srećom, to veče sam uspeo u sekundi da reagujem i da izbegnem stub na toj rampi jer inače bi ishod najverovatnije bio fatalan", pričao je Petrušić o kobnoj noći.

"Sve se dešavalo u sekundi. Tri minuta pre nesreće sam videla da je Stefan vezan, i on mi je rekao da vežem pojas.", rekla je u to vreme Ana i dodala:

"Ti betonski stubovi nisu obeleženi, nema ulične rasvete niti bilo kakvog upozorenja, zato je i došlo do nesreće. I kad smo se vraćali nazad, po danu, videla sam da su stubovi blatnjavi i ni po danu se čak ne vide!"

Posle takmičenja je završio Pravni fakultet u Beogradu, a podučavao ga je stric koji je takođe advokat, a mnogi kažu da je i kao pravnik strah i trepet. Stefan i dalje, s vremena na vreme, oduševi one koji su pratili njegov rad nastupima.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track