KIJA BACILA OKO NA NBA ZVEZDU: Pobedila je u Zadruzi, osvojila estradu, ali neće stati tu! Hoće Bogdana Bogdanovića! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

AMBICIOZNA

KIJA BACILA OKO NA NBA ZVEZDU: Pobedila je u Zadruzi, osvojila estradu, ali neće stati tu! Hoće Bogdana Bogdanovića! (FOTO)

Stars -

Kristina Kockar priznala je da joj se dopada naš proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanović!

Pobednica "Zadruge", otkako je izašla iz rijalitija, ima brojne udvarače, što poznate javnosti, što anonimne ličnosti, a iako izbegava da govori o svom ljubavnom životu, sada se odala. Kija je tokom posete frizeru imala uživo uključenje na Instagramu i tada je ćaskala sa svojim fanovima i odgovarala na brojna pitanja.

foto: Damir Dervišagić

Iako je izbegavala da odgovara na pitanja o ljubavi, uglavnom ona koja se tiču bivšeg supruga Slobe Radanovića, Kija je slučajno otkrila previše! Kad ju je jedan od pratilaca pitao da li ima simpatiju, pevačica se samo nasmejala. Međutim, kad joj je postavljeno pitanje da li je u pitanju košarkaš, ona se zacrvenela i priznala ko joj se dopada.

foto: Marina Lopičić

- Jeste. Košarkaš je u pitanju! Bogdan Bogdanović! Samo još se nije javio - rekla je Kristina.

foto: Starsport©

Inače, ovo nije prvi put da je Kockareva dovedena u vezu sa našim sportistom, ali jeste da se ona oglasila tim povodom. Kija i Bogdan su se upoznali odmah po njenom izlasku iz "Zadruge", na koncertu Bube Korelija i Jala Brata na Tašmajdanu, gde je ona, kao njihov veliki fan, bila specijalni gost.

foto: Printscreen

Kockareva je došla u pratnji nekoliko zadrugara, dok je Bogdanović bio s drugovima. Preko zajedničkih prijatelja su se upoznali i počeli da razgovaraju, a navodno je košarkaš tražio njen broj telefona. Ali, kako je sad sama otkrila, iako ga je uzeo, nije ga okrenuo, pa se njih dvoje posle Taša nisu ni videli.

foto: AP

- Čim je popričao s njom, Bogdan je shvatio da je ona super devojka i nema sumnje da mu se dopala - rekao je tada njegov prijatelj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kijom, ali ona nije odgovorila na naše poruke.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Transformacija Kija promenila frizuru

Otkako je napustila rijaliti, Kija je u nekoliko navrata eksperimentisala sa izgledom, a mnogi su to pripisivali razvodu od Slobe Radanovića. Sumnje da je ponovo zaljubljena izazvala je kad je ponovo napravila drastičnu promenu i ofarbala se u pepeljastosivu boju.

foto: Instagram

Novopečena pevačica se uključila uživo na Instagramu dok je imala foliju na glavi, što je svima zapalo za oko, pa ju je čak i njen prijatelj s kojim je povezuju Stefan Karić bockao.

foto: Instagram

- Šta ti je s glavom? S kim uspostavljaš vezu? - pitao ju je on, a Kristina se na njegovu opasku samo nasmejala.

foto: Instagram

Fanovi pobednice "Zadruge" primetili su da Kockareva ima čudne reakcije kad joj se Stefan javi:

- Stefane, napiši još nešto da vidimo kako Kija menja boju lica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track