SEVERININE ŠOKANTNE FOTKE ZAPALILE SU REGION: Sada su se oglasili i njeni advokati! Sve je NAMEŠTENO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

dali odgovor

SEVERININE ŠOKANTNE FOTKE ZAPALILE SU REGION: Sada su se oglasili i njeni advokati! Sve je NAMEŠTENO! (FOTO)

Stars -

Povodom eksplicitnih fotografija koje su u ponedeljak uveče osvanule u javnosti, oglasio se advokatski tim Severine Kojić koji tvrdi da je u pitanju fotomontaža.

foto: Printscreen

Advokati Severine Kojić, naime, tvrde da fotografije zbog kojih se pevačica pre četiri dana našla u centru skandala nisu verodostojne.

"Navedene fotografije nisu verodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu", navodi se u saopštenju Severininih advokata.

Podsetimo, fotografije na kojima je Severina potpuno naga osvanule su u svim srpskim i hrvatskim medijima, a ova afera već četvrti dan drma region.

foto: Damir Dervišagić

Kako pišu hrvatski mediji, od kada su eksplicitne fotografije osvanule od Severine nema ni traga ni glasa. Ona, kako navode tamošnji mediji, ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla pre nekoliko dana, a isto se dešavalo i pre 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa.

Biznismen Milan Popović, sa kojim Severina ima sina Aleksandra, takođe se oglasio nakon što su pevačicine fotografije objavljene, i naveo da je zabrinut da će ovaj skandal naneti veliku štetu njihovom nasledniku.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track